Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez szeparációs szorongás,...

Ez szeparációs szorongás, vagy csak hiszti?

Figyelt kérdés
Egy éves a lányom lassan és kb. 8 hónaposan volt egy időszak,amit én szeparációs szorongásnak gondoltam.De most megint van egy hasonló helyzet,csak sokkal durvább.Pár napja éktelen ordításba,visításba kezd,ha kimegyek a szobából.Hiába lát,ha nincs karnyújtásnyira tőlem,visít és mászik utánam,mikor meg utolért csimpaszkodik belém.Csak akkor jó,ha ott ülök vele,mégha egyedül is játszik.Amint emelkedek fel,hogy pl pózt váltsak mert elzsibbadtam,rémült arcot vág és már kapaszkodna belém.Mi ez,el fog múlni magától vagy nekem kell tennem valamit.Aludni is úgy szokott,hogy meg kell várnom míg elalszik,addig nem jöhetek ki a szobából mert feláll és ordít.Ha pl mamáéknál vagyunk jól el van bárkivel,amíg meg nem lát,akkor aztán csak anya kell.Étvágya is csak minimális van,de gondolom ez a melegtől főleg.Inni legalább iszik.Vagy beteg lenne?
2010. júl. 16. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

rá kell jönnie hogy te külön ember vagy és nem ő. ha érted.

van önálló akaratod de ő nem akarja hogy elmenj ...

sokáig fog még tartani.

a gyerekek 99%-a a mamánál nem úgy viselkedik ahogy otthon ezért a mama nem érti meg hogy mi szülők miért mondjuk hogy ilyen meg ilyen a gyerek amikor ő csak azt látja hogy nála nem sőt pont az ellenkezője.

az hogy keveset eszik a melegtől is van de nem beteg. ez nem hiszti hanem egy állapot amit kinő

21 hós lányka anyukája

2010. júl. 16. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én 16 hós fiam is "szorong". Csak Ő már nem mászik, hanem kézenfog és úgy követ mindenhova. Ez nem hiszti. A hiszti nálunk az, amikor valamit nem kap meg és csapkodja a levegőt. :D Olyan édes olyankor, majd' megzabálom.
2010. júl. 16. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen ez szeparacios szorongas.1 es 1,5 ev kozt a legerosebb el fog mulni turelem,csak ne legyel vele visszautasito mert az olaj a tuzre.

Lesz meg kesobb is ilyen idoszak kb 2,-2,5 kor kozt, azt fogod eszrevenni hogy szinten mindig megy utannad nem kell megijedni ez is elmulik.

3 gyerekes 30 hkm.

2010. júl. 16. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mennyire kell "megértőnek" lenni?Elég ha beszélek hozzá,ha üvölt és messze vagyok,de lát,vagy menjek hozzá vissza?Nyilván úgyis kijön utánam,de meddig lehet hagyni hisztizni,ha pl van egy kis dolgom és ott ordít mellettem?
2010. júl. 16. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor csak nem érteted, hogy ez nem hiszti....
2010. júl. 16. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebben a korban nagyon fontos nekik a testi erintes ,simogatas,babusgatas.

Nincs olyan modszer ami minden gyerekre jo.Neked kell latnod azt hogy mire van szuksege meddig mehet el,ez nagyon nehez,legjobb ha az anyai osztoneidre halhatsz+ legyel tisztaban azzal milyen fejlodesen megy keresztul egy gyerek igy konnyebb mert tudni fogod mi miert tortenik.

2010. júl. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!