Hogyan adjátok be babátoknak az Ambroxol Q köptetőt?
Figyelt kérdés
5 hónapos babám megfázott, és ilyen köptető szirupot írt fel a doktornő, de szörnyű íze van és a kislányom folyamatosan kiköpi. Hogyan lehet beadni? Keverjem neki össze egy kis anyatejjel?? Ti hogy adtátok?2011. ápr. 18. 18:29
1/9 anonim válasza:
én tápszerbe kevertem, szóval szerintem anyatejjel simán összekeverheted... ha jól emlékszem, ennek nem árt, ha több folyadékkal veszik be (mintha ez lenne a betegtájékoztatóban is)
2/9 anonim válasza:
Én Nurofenes fecskendőbe szívtam fel, és egy az egyben benyomtam a szájába, mert amikor hígitottam, nem voltam benne biztos, hogy mindet megissza az üvegből. Próbálkozni kell, hogy nektek mi a legjobb. Jobbulást!
3/9 anonim válasza:
Én is épp most adtam be a lányomnak, igaz ő már 13 hónapos.
Vettem a gyógyszertárban fecskendőt, abba felszívom és benyomom a szájába. Neki ízlik:)
Így kapja az antibiotikumot is.
Szerintem ha összekevered a tejjel, akkor lehet, hogy az egészet úgy ahogy van kiköpi és a tejet sem issza meg. Jobb a gyógyszert hamar letudni, utána ihatja a finomat.
4/9 anonim válasza:
Szia!Én is adom épp a 9 hónaposomnak:(!Nurofenes fecskendővel.Picit nyomok a szájába,majd ráfújok picit az arcára és önkéntelenül nyel egyet,majd megint picit a szájába és megint ráfújok...hamar megvan!
5/9 anonim válasza:
Nekünk a fecskendő sem vált be.Ahogy nyomtan, neki úgy folyt ki a szája szélén.(de ezt a ráfújós dolgot legközelebb kipróbálom...de inkább ne legyen legközelebb...)
Én kis teába raktam, amit tudtam hogy egyszerre úgy is megiszik, észre sem vette hogy vmi turpisság van a dologban.
De a tájékoztatóban az van, hogy egész nap bő folyadékbevitel kell, amíg adod neki.
6/9 anonim válasza:
én is nurofenes fecskendővel,de az üveg vége felé már tudta szegénykém és ki sem akarta nyitni a száját :)
7/9 anonim válasza:
Én is vettem a gyógyszertárban fecskendőt,és azzal adok neki minden gyógyszert. (ambroxol,antibiotikum,calcimusc) Nekem ez vált be legjobban,ha kanállal próbálkoztam kilökte a kezemből az egészet.
8/9 anonim válasza:
Én ezért váltottam a Stodalra. 1 napig tudtam csak beadni az Ambroxolt. A Stodal is jó volt, hatott!
9/9 anonim válasza:
Én is Nurofenes fecskendővel adom be neki. De most még szemcseppet is kell adnom neki, na az aztán egy kalandtúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!