Feltétlen kell a babáknak 3 éves korukig anyatej kieg. Tápszer? Un. Babatej?
Legeslegkésőbb is csak 2 éves korig, de inkább csak másfél.
Teljesen fölösleges már az ilyesmi 3 évesen.
Napi 500 ml tejalapú kaja kell nekik. Ebbe beletartozik az anyatej, tejtermékek, vagy akár a tehéntej is, ha azt adsz neki. Sajnos az én kisfiam hasát még mindig meghjtja a tehéntej, így egyelőre tejitalt kap, de vannak szerencsésebbek is, akik már 1 éves koruktól gond nélkül isszák a tehéntejet.
szóval a lényeg a "tejalapúság".
nem.
az anyának kell eldöntenie, hogy tápszert, tejet vagy babatejet ad, ha tud szoptat.
nehéz kérdés de senki nem fogja megmondani mi a jó.
a lényeg: napi fél liter tej-tejtermék meglegyen. lehet ez akár túró, sajt, anyatej formában is.
és az se biztos, hogy kell ennyi ;D
Köszi szépen!
A 3 éves kort a neten olvastam.. Mindegy veszek Neki, mert a napi fél liter szerintem nincs meg, pedig szopizik, és kap joghurtot, sajtot is.
Én vagyok akinek allergiás a kisfia.engem bölcsiben pl. lecsesztek h miért viszem neki a spec. tápszert 2 évesen,mert hogy az csecsemőknek valo(hangsulyozom,ezeknek a gyerekeknek egyféle van,nem külön 1-2-3-as)
vitetnék velem a napi fél liter szójakakaót,ugy hogy mellette fizetem azt a reggelit amit nem ehet meg.szoval mi itthon iszunk annyit amennyit kér,de ez nincs fél liter,én meg nem erőltetem a tankönyvi mennyiséget.tápszert max 2 éves korig adtam volna ha ihatna tehéntejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!