Szeptember végi babák! Tud már ülni 7 hónapos babád?
Az enyém még nem, pediga nagyobbik lányom ilyenkor már
felült magátől:-/
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 13:24
1/9 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy nem egyformák a babák, nem egyformán fejlődnek. Az enyém csak 9 hónaposan tudott felülni.
2011. ápr. 18. 13:36
2/9 anonim válasza:
szia
szept 15. kislány. most próbálkozik négykézlábból kiülni. felültetve max fél percig tud úgy maradni, utána eldől.
fiam 5,5 hósan ült. Minden baba más. Én nem aggódok.
2011. ápr. 18. 13:38
3/9 anonim válasza:
igaz,mi nem szeptemberiek vagyunk,de...
kisfiam lassan 10 hónapos lesz és még nem ül fel egyedül egyáltalán-eszébe sincs.ha felültetem,maximum 2 percig ül,de akkor sem stabilan.viszont már feláll,kúszik ezerrel,de mászni sem akar.a doktornő szerint nincs gond.sok baba állásból fog csak visszaülni
2011. ápr. 18. 14:11
4/9 anonim válasza:
Szia!
Kisebbik lányom szept. 30-án született, most próbálkozik négykézlábból felülni, nagyon édes.Nagylányom két éves, őszintén- nem emlékszem, hogy ő mikor ült fel, de nem hiszem, hogy a pindúrok el lennének késve.
2011. ápr. 18. 14:28
5/9 anonim válasza:
Szeptember 21-én született, és ő sem ült még fel, de még négykézláb helyzetben sincs! Mondta a védőnőnk, hogy az önálló ülés 8-9 hónapos kor között szokott lenni, úgyhogy én nem is várom előbb.Szerintem ez egyáltalán nem gond, hogy nem ült még fel!Sőt! Nem egyformák a babák! Lehet, hogy ő meg hamarabb kezd beszélni, mint a nagyobbik lányod.Talán egyszer-kétszer tette ülésbe a férjem. Hát, rossz volt nézni..Dőlt el, mint egy liszteszsák.Rá is szóltam, hogy ne erőltesse még egyszer ezt, mert még nem áll rá készen a kicsi.
2011. ápr. 18. 15:26
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nekem azt mondta a férjem hogy gyenge a hátizma,és többet kéne ültetni...akkor ez hulyeség,ugye?Ma azt mondta hogy baba:-)
2011. ápr. 18. 18:45
7/9 A kérdező kommentje:
Már mint a baba mondta hogy baba,nem a férjem:-)
2011. ápr. 18. 18:45
8/9 anonim válasza:
Ne ültesd, majd ő felül magától, amikor akar!
A háta különben sem attól erősödik, ha ülteted, hanem ha sokat van hason és emeli a fejét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!