Mikortól aludta át a babád az éjszakát? Tehát amikor már volt legalább 6-7 óra két etetés között?
Akármilyen meglepő: fárasztó ha az ember rendszeresen 4-5 órákat alszik 8 helyett és azt is több részletben.
Nem panaszkodni akartam, de nem is fogom játszani a mártírt. Egy zokszó nélkül csinálom és pattanok ki az ágyból amint meghallom, hogy fölébredt a kisfiam. De a tények, tények, hadd valljam már be, hogy fáradt vagyok.
A kérdés meg csak érdeklődés, első babás vagyok.
13:02 vagyok.
szerintem az egyik titka, hogy nem kellkivenni monden nyekergésre. Az első hetekben persze ugrassz, ha megszólal, de meg kell várni, hogy üvöltés lesz belőle, vagy csak nyekereg egy kicsit, aztán visszaalszik.
én odaálltam az ágy mellé, vártam. és általában visszaaludtak. de egy ébredést már tuti az első héten így meg lehetett úszni.
és a tejjelse volt gond,én 1évig szoptattam mind a hármat, soha nem fejtem, de soha nem volt gond, hogy éjszaka nem ettek.
Az én lányaim 4 hónapos koruk óta alusszák át az éjszakát. Van olyan amikor 12 órát is alszanak.(volt kitől örökölni)
Szóval én nem panaszkodhatom.
10 hós ikercsajszik anyukája
Közel sem biztos ha mondjuk 2hónapos korától átalussza az éjjelt akkor ez mindég így lesz!
Sőt! Majd ha jön a foga,vagy bármi más. Még nagyon az elején vagytok,hidd el lesz ez még jobb,de sokkal rosszabb is.
Én nagyon örültem volna ha a lányom ennyi idősen ennyit alszik. Mi 2óránként keltünk,ráadásul hasfájós volt.
13hónapos,és van hogy most is kel.
Nem akarlak elkeseríteni, de én örültem volna ha ennyi idősen ilyen sokat alhatok.
Amúgy 7 hetesen evett este 8-kor utána majd csak reggel fél 5 felé, aztán 2hónaposan átaludta az éjszakát és már csak reggel 7 körül kelt. Ez így ment 4,5 hós koráig és innentől kezdve én már 1-2 óra alvásnak is örültem egész éjszaka(több részletben). Ez egészen 1 éves koráig tartott, amikor is leszoktattam az éjszakai evésről és most 15 hónapos nem kel fel csak 7-8 óra felé.
Képzeljétek! Lekopogom: kb. egy hete átalussza az éjszakát. most 6 hetes múlt :)
Tudom, hogy jöhetnek még nehezebb idők, de ez mégis egy visszaigazolás, hogy talán akkor egész jól csinálom a dolgokat. Persze azt is tudom, hogy ehhez kell egy simulékony természetű baba is. Lehet,hogy szerencsém van a kisfiammal.
De jó, gratula!
Nekünk 2 hós a kislányunk és 2 hete alszik 9től hajnal 5ig, majd egy kis evés után még 8ig. Remélem maradunk így mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!