Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fogkrémet használjak...

Milyen fogkrémet használjak elsőnek,1 évesnek?

Figyelt kérdés
Sokan fluoridosat ajánlanak, sokan nem. Melyik a jo az egy éves kislányomnak? Még csak hat foga van, de szeretném már a rutint kialakítani nála.
2011. ápr. 17. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én először Gabit- vettem neki, azt használtuk, amig el nem fogyott. Most Vademecum béby-t használunk, de a Gabi szerintem jobb volt.. legalábbis az íze jobb volt, és azzal tovább pepecselt a szájában! :)
2011. ápr. 17. 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Gabi tejfogkrém az jó! :)
2011. ápr. 17. 23:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A rutint fogkrém nélkül is ki lehet alakítani.
2011. ápr. 17. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nenedent fluoridmenteset használtunk kisfiamnak, most fogyott el, most már Homéodentet - homeopátiás, de fluoridos. Most másfél éves.
2011. ápr. 18. 07:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Weleda gyermek fogkrém. Nem olcsó, de nincs benne SLS! És fluorid sem. Semmi káros anyag. Én is evvel mosom a gyermekeimét.
2011. ápr. 18. 07:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekünk is Gabi van most. Csak azt nem tudom, hogy a flourid kell nekik, vagy nem. Káros, nem káros??
2011. ápr. 18. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:

A fogszuvasodás elleni küzdelemben a fluor rendkívül fontos hatóanyag, ami nem csupán a lepedék eltávolításában játszik szerepet, hanem a fogak megerősítésében és védelmében is. Mindez tudományosan igazolt tény, ám azt is figyelembe kell venni, hogy a kezdetekben - amikor épphogy csak előbukkantak a tejfogacskák - a baba ínye és a fogzománca még rendkívül sérülékeny, ezért kíméletes tisztítást igényel.A fogszuvasodás elleni küzdelemben a fluor rendkívül fontos hatóanyag, ami nem csupán a lepedék eltávolításában játszik szerepet, hanem a fogak megerősítésében és védelmében is. Mindez tudományosan igazolt tény, ám azt is figyelembe kell venni, hogy a kezdetekben - amikor épphogy csak előbukkantak a tejfogacskák - a baba ínye és a fogzománca még rendkívül sérülékeny, ezért kíméletes tisztítást igényel.A klasszikusnak számító, fluoridot és kalciumot tartalmazó Gabi fogkrémet a legtöbb drogériában megtalálhatod, mindössze 320 forintért. A Vitamin Sziget internetes termékkatalógusában többféle Logodent fogkrém is fellelhető, melyek közül a Daily Care típus természetes fluoridokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Az ára 640 forint.

Ezt találtam a neten. Üdv! :)

2011. ápr. 18. 10:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos kora óta mosom elmex fogkrémmel a kisfiam fogát, 1 évesen már réges-rég mosni kellene, és nem a rutin miatt, hanem mert annyira fluor szegény a táplálkozás, hogy nem tud rendesen felépülni a fogacska. A gyermekorvos mondta, nagyon jó szakember.

Olvass az elmexnek utána, szerintem a legjobb.

2011. ápr. 18. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nenedent fogkrémet.A DM-be lehet kapni.Kb.600ft.Mivel nem tudja kiöblíteni a száját nem baj ha lenyeli ezt a fogkrémet.
2011. ápr. 18. 13:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Nenedent fogremet hasznalunk, mert azt lenyelheti. A 14 honaposom meg nem tudja kikopni egyelore..
2011. ápr. 18. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!