Kisgyerekes snyukák! Ezen az oldalon kívül még hol szoktatok fórumozni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 18:04
4/6 anonim válasza:
Én régebben a babafalván szoktam,de már egy ideje nem járok oda,mert a társaság jelentős része "eltűnt".Máshol nem igen szoktam fórumozni,csak itt,időm sincs nagyon igazából,hogy most egy új csapathoz csatlakozzak és állandóan oda járjak.Régen tetszett,de most már nem hat meg igazán.
5/6 anonim válasza:
régebben a Babaneten, de kb egy éve az Anyatanyán
6/6 anonim válasza:
sehol...
ide is alig van időm jönni...
Próbálkoztam egyébként anyuci.hu-n, anyatanyán, de pont az időhiány miatt mindig mindenből kimaradtam, a többiek jól összekovácsolódtak, én meg mindig azt éreztem, mintha zavarnám a társaságot. Így aztán inkább ki is léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!