Hajjal kapcsolatos kérdés?
Biztos vagy benne, hogy ősz? Nem csak extrém szőke?
Ha ősz, fordulj orvoshoz. Én egy kórházat hívnék fel, és megkérdezném, hogy ez melyik osztályra tartozik, és kérnék egy időpontot. Ajánlom a Heim Pált!
OFF:A férjem húga volt a legkisebb gyerek, akiről valaha is hallottam, hogy őszül, akkor volt 6 éves. A kiváltó ok az volt, hogy meghalt a testvérük.
Találtam neked valamit: [link]
"Köszönettel fogadtuk kérdésüket 4 éves gyermekük korai őszülése kapcsán. Arról nem ír, a családban hasonlót észleltek-e, van-e olyan rokon, akik korán kezdtek el őszülni.
A genetikai okok mellett azonban egyéb okok is keresendők: a legfontosabb lenne a kicsi gyermeknél megállapítani, van-e pajzsmirigy-betegsége (túlműködés), esetleg vérképzőszervi betegsége, talán krónikus gyulladása valamilyen gócforrásból. Ezen kérdésekre egy alapos labor - kiegészítve vizelet, fogászati, bőrgyógyászati és fülészeti vizsgálatokkal, esetleges bakteriológiai leoltásokkal, szerológiai eredményekkel - felelhet.
A Heim Pál Kórházban működik hajhullás-ambulancia a bőrgyógyászaton belül, érdemes őket is - bár őszülésről van szó - felkeresnie tanácstalanság esetén."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!