Kisfiam 9 hónapos múlt. Félek, hogy bajt csinálok azzal, ha felültetem, de magától még nem tud felülni? Kell, hogy aggódjak? Vagy ilyen idősen már nem nagy baj? Féltem a kis gerincét.
Figyelt kérdés
Már próbálkozik,de csak akkor tud egyedül felülni,ha bele tud valamibe kapaszkodni.Már kb.másfél hónapja stabilan ül és azóta hagyom,hogy így játsszon(különben sír,ha nem engedem).Tudom ilyenkor már felülnek maguktól a babák,de ő még csak itt tart a fejlődésben...Köszi.2009. márc. 3. 09:40
1/5 anonim válasza:
Ha igy szeret játszani nyugodtan ültetheted,babakocsiba is sétálhattok igy. Rá fog jönni magától,hogy kell felülni. Mászik már? Az én kisfiam előbb mászott,és onnan tanult meg oldalra kiülni. Ha stabilan ül,ilyen idősen már nyugodtan lehet neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Forog és egy kicsit hátrafelé kúszik.Remélem nincs baj ezzel,mert koraszülött volt és 3 hét múlva megyünk vissza a fejlődésneurológiára.Eddig azt mondták,hogy minden rendben.De saját magához képest fejlődést mutat.Szerintem.Köszi a válaszod egy kicsit nyugodtabb vagyok.
2009. márc. 3. 10:23
3/5 A kérdező kommentje:
Ja,egy kicsit golyó is:10,5 kg és 71 cm.Lehet,hogy ez miatt ül fel nehezen?Vagy azért,mert a mászásból kellett volna,amit ugye nem csinál.Lehet,hogy nem is fog mászni?
2009. márc. 3. 10:28
4/5 anonim válasza:
szia első kislányom magátol tudott ülni kb 5 hos korátol de felülni kb 7-8 honapos korátol ő nem mászott egy kicsit sem csak üldögélt mejd hogy nem egész nap a második babámnál most 5 lés fél hos ő is ülve játszik perse annyira még nem stabil de szépen eljátszik ő sem mászik mondjuk még korai is lenne ugyhogy ne aggodj h a nem jo neki ugy akkor jelezni fogja
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem is 9 hós mult a fiam. Ö is későn ült fel magától,nincs 1 hónapja. Azt mondják a fiúk amugy is kicsit lustábbak. :) Szerintem ne aggódj,és mindig csak saját magához viszonyitsd a kicsit ne máshoz. Tiéd később ül fel,de lehet hamarabb elkezd járni,mint az én fiam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!