Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik egész nap egyedül vagytok...

Akik egész nap egyedül vagytok otthon babáitokkal, nektek nem szokott az eszetekbe jutni, hogy mi lenne, ha mondjuk hirtelen rosszul lennétek, vagy elesnétek stb, akkor mi lenne a picivel?

Figyelt kérdés
Bocsánat a furcsa kérdésem miatt, de én párszor már elgondolkodtam ezen. Itthon vagyok két kicsivel. (3,5 éves és 9 hónapos) mi lenne szegénykékkel, ha én mondjuk reggel elszédülnék,rosszul lennék, vagy bármi ilyesmi....a férjem csak este ér haza, addig mi lenne velük?:-( Sírnának egész nap?
2011. ápr. 15. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is eszembe jut még ma is néha, 17 hónaposom van, de régebben szinte mindig, mikor a lépcsőn jöttünk le.

Pl. múlt hét pénteken, mikor egyszerűen kicsapott egy lángcsóva a mikróból. Szerencsére semmi baj nem lett, de akkor is eszembe jutott, hogy a férjem csak órák múlva érne haza.

2011. ápr. 15. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez nekem is eszembe jutott már, ráadásul én egyedül nevelem, nekem még este sem jönne haza senki, hogy észrevegye. Ahogy előttem írta már valaki, én is anyukámmal tartom a kapcsolatot minden nap telefonon, bár több, mint 200 km-re lakik.
2011. ápr. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!