Normális az, hogy 1 hét alatt nem javult semmit babám hörghurutja?
Szerintem is vidd vissza. Nekünk 2 hét kellett amíg meggyógyult. Nem kapott antibiotikumot, láza nem volt, de iszonyúan taknyos volt az elején, nem győztük szívni az orrát. Pár nap múlva csak a hörgés hallatszott, és kúpot illetve köptetőt javasolt az orvos, 5 napon keresztül adtuk neki, és csak utánna kezdett javulgatni. 3x hívott vissza a doki, hogy megnézze.
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Doki akart adni még egy rakás új gyógyszert. azt mondta,ha ezek nem segítenek, akkor kaphat egy szurit, amitől meggyógyul. mondtam neki, most adja be a szurit!! megkapta szegénykém. pénteken kell visszavinnem. mindenképp szépen javulni fog addig, de ha nem lesz még 100°-osan rendben, kap még egyet, attól tutira helyrejön. nem normális dolog, hogy 7 hete minden nap szívni kell az orrát.
szegénykém egész nap alszik! remélem azért mert gyógyul!!!
Szia!szuri nevét nem tudom. az a lényeg, h jól legyen tőle! Most csak a Zyrtek cseppet kapja. ennek legalább jó íze van és nem köpködi ki. radiátoron két kerámia párologtató is van. tegnap csináltam görög tengeri sós vizet és ezt töltöttem az ultrahangos párásítóba is. emellett még citromolajat is szoktam párologtatni...
tényleg mindent megteszek érte!!
azt vettem észre, ma reggel óta sűrűbb az orrváladéka. szerintem ez a gyógyulás jele!? nem?
Szia! Először sűrű,- szívjad! - majd könnyű fehér váladék jön. Orcseppet nem javasolt a doki? Max.reggel este. Én adtam + napi 6 csepp Cebion vitamint. Rendbe fog jönni, hidd el,csak idő kell. Én is nagyon sajnáltam a picim. Kitartás Nektek!
Üdv!
Cebiont a vas mellé szedi.napi 2x10 cseppet. nagy baba(7100gr)
orrcseppet nem mondott semmit. kérdeztem, adhatok e homeos orr sprayt,de ő ehhez nem ért. vettem egyet, de nem mertem használni,mert felerősíti a tüneteket. most csak Aqua Marist használok. mást nem. még anyatejet is csöpögtettem neki....
szerintem nem ússzuk meg a holnapi szurit...
mára megint folyósabb lett az orrváladéka:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!