Normális az, hogy 2 hét alatt nem javult semmit babám hörghurutja? 3 hónapos
Szia! A kicsi lányom 1.5 éves és most 2 hete ugyan ez volt a baja. Éjjel vittük mentővel a kórházba mert a sok váladéktól fuldoklott. Ott nem adtak semmit, kihívtam másnap a gyerekorvosunkat, adtam 5 rugót és felírta az antibiotikumot amitől 3 nap alatt helyre jött a gyerek. Adott theophilines hörgőtágító kúpot, és a biztonság kedvéért felírta a steroidos 30ml-is kúpot, hogy ha megint befullad a gyerek Ne adj Isten.
Adhatod neki a köptetőt is nyakhajlásig, csak az a gond, hogy ettől a babád nem fog javulni. Két hét az meg nagy idő ahhoz, hogy ne javuljon. Nem akarlak ijesztgetni, de nehogy egy éjjel majd befulladjon a babád.
Nem értem ezt az antibiotikum ellenességet, sajnos tudomásul kell venni, hogy manapság olyan kemény betegségek vannak a levegőben, hogy egy két gyógyfűvel már nem kezelhetőek.
Én a helyedben elvinném egy normális orvoshoz a babát aki ad neki valami értelmes gyógyszert amitől meggyógyul, mert tüdőgyulladás is lehet a vége.
Szia igen nekünk is ez volt, de ez is csak tüneti kezelés, mert csak a hörgőket tágítja. Persze jobban szakadozik tőle az a váladék, de a gyulladást nem szüneti meg.
Remélem mára már jobban van a babád!
Sajna nem tudsz mit tenni, keresned kell egy magánrendelőt ahol lecsekkolod a lóvét és cserébe kikezelik a gyereket. Én is ezt tettem volna ha a mi orvosunk pénzért nem jött volna ki házhoz.
Mindenki azt mondta, a kórházban is, hogy adjak neki köptetőt, de mikor másnap kihívtam a dokinkat, azt mondta, hogy sos-ben váltsam ki a Supramax nevű antibiotikumot, mert tüdőgyulladás is lehet ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!