Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok hány hónapos korában...

Babátok hány hónapos korában kezdte szopni az ujját?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amelyik baba nem szokik rá, azt nem kell leszoktatni, ezért írták gondolom hogy szerencsére :)

Enyém sem szokott rá az ujjszopásra és én is azt mondom hogy szerencsére. Párom és apukám is szopták az ujjukat amint mesélték, és apukm nem tudott leszokni rólaoviban sem, sőt általánosban már fogszabit kapott miatta, páromnak meg öszevissza álltak a fogai mert a fogak növekedését befolyásolja az állandóan szájban lévő ujjacska.

De természetesen nem minden babánál ekkora gáz a leszokás, van amelyik elhagyja, bár ez a ritkább.

2011. ápr. 15. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Sosem szopta egyik sem, cumiztak ill. a kicsi cumizik elelváshoz.

A nagy gond nélkül leszokott a cumiról, az ujjáról viszont nem tudom, elszokott volna-e.

2011. ápr. 15. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Azert mondom en is hogy szerencsere, mert az ujjszopasrol nagyon nehez leszoktatni oket. Es szerintem szornyu latvany amikor egy 6-7 eves gyerek szopja az ujjat... A cumirol konnyebb leszoktatni. Az en kisfiam 3 honapos, van cumija de csak elalvashoz kell neki, es az is csak akkor ha nyugos, sokszor elalszik nelkule. Aztan ahogy elalszik kikopi, es nem ebred fel ra. Remelem igy is marad, igy konnyebb lesz leszoktatni.
2011. ápr. 15. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
1 éves, mostanában néha szopja az ujját. Amúgy cumizik, de azt is csak ha álmos.
2011. ápr. 15. 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:
A fiam a születésétől fogva szopja a bal hüvelykujját.
2011. ápr. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!