Angliai anyukak! 1 ev koruli gyermeketeknek nyaron adtok D-vitamint?
Figyelt kérdés
Tudom itt nem szokas, de vedono baratnom tanacsara adom a lanyomnak.
Itt alig sut a nap nyaron :S otthon tudom nem kell, de itt?
Vagy heti 2-3 nap adjak csak?
2011. ápr. 14. 22:26
1/3 anonim válasza:
Skóciában vagyunk, itt még kevesebb a nap.
Mi is adjuk a fiamnak. Tavaly nyáron amikor 1 éves volt (júni végén töltötte) akkor minden nap kapta. Idén lehet, hogy csak minden másnap adom majd, de beszélek az otthoni védőnővel előtte. De a tavalyi nyárra ő mondta, hogy menjen minden nap.
Most éppen olyan cseppünk van, amiből 10 csepp kell. Lehet, hogy adok neki minden nap 5-6-ot. (Ez egy holland csepp)
2/3 A kérdező kommentje:
koszi :)
2011. ápr. 15. 00:34
3/3 anonim válasza:
mi wales-ben lakunk.en is adom neki.a magyar haziorvos azt mondta h adhatok neki teli idoszakban 2 cseppet is.egyebken ebbol a fajtabol 1 csepp kell.most h van nemi napsutes 1 cseppet szoktam adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!