Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vágjátok a babáitok körmeit?

Hogy vágjátok a babáitok körmeit?

Figyelt kérdés

7.5 hónapos a kislányom,a kezéről simán le tudom vágni.de a lábairól egyszerűen nem lehet.kb 1 óra hossza amig nagy nehezen sikerül:(

Ti hogy csináljátok?Van valami jó megoldásotok erre?:)

2011. ápr. 14. 18:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,nálunk az alvás közbeni körömvágás nem jött be.Ahogy hozzáértem már fel is kelt.........
2011. ápr. 14. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Enyém 15 hós. Eddig ő is utálta, de újabban úgy csinálom, hogy hasra fektetem, a kezébe adom a telefonomat, amin nézi a róla készült videokat, és közben felemelem a lábát. Kézre is esik, és így hagyja is. :)) VÉGRE NEM AZ ÜVÖLTÉSRŐL SZÓL A KÖRÖMVÁGÁS!! :))
2011. ápr. 14. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Ó, de jó ez a kérdés, épp készültem kiírni.Másfél éves fiamnak csak alvás közben tudom, illetve már akkor sem.Ma is próbáltam, de nem sikerült, felébredt rá.Ha ébren van üvölt, rángatja a lábát, kezét.De miért???Ezt nem értem.Szerintetek mitől nem szeretik ennyire?
2011. ápr. 14. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Én soha nem próbáltam alvás közben.A kicsinél- 6 hónapos- két emberes feladat, apa fogja az ölében és játszik vele, míg én levágom, nagy lányom- aki két éves- pedig azóta engedi- és tartja!- levágni kezéről, lábáról, mióta látja, hogy a hugiét is vágom.Előtte az is családi foglalkozás volt.:)
2011. ápr. 15. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Reggel ébredés után vágom neki-14 hós-mikor még félálomba van,Tv bekapcs,ölembe ül,hallgatjuk a zenét-kommentálom a történteket és gyors-gyors lenyiszálom.De csak közvetlen ébredés után megy így is,még elég kóma akkor :) .
2011. ápr. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!