Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vágjátok a babáitok körmeit?

Hogy vágjátok a babáitok körmeit?

Figyelt kérdés

7.5 hónapos a kislányom,a kezéről simán le tudom vágni.de a lábairól egyszerűen nem lehet.kb 1 óra hossza amig nagy nehezen sikerül:(

Ti hogy csináljátok?Van valami jó megoldásotok erre?:)

2011. ápr. 14. 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Alvás közben?!
2011. ápr. 14. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Elég sokáig úgy vágtam a lábain a körmöt, hogy elaludt és akkor, most 14 hónapos, ha felkelt félálomba sikerül levágni pillanatok alatt, más megoldást nem tudok.
2011. ápr. 14. 18:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Eleinte alvás közbe vágtam. Utána úgy 1 éves kora körül felébredt rá, így akkor vágtam ha ébren volt. De 1,5 éves koráig 2 emberes feladat volt, mert nem engedte, üvöltött. Így apa fogta, én vágtam a körmét. Utána már engedte, 2 éves, és szépen tartja a kis kezét, lábát.
2011. ápr. 14. 18:50
 4/15 anonim ***** válasza:

7,5 hónaposan a fiamnak még a reggeli szopi után vágtam, amikor annyira teleette magát, hogy csak pislogott.

Most 16 hónapos, és nálunk is a kétemberes megoldás van, fürdés után apa lefog+szórakoztat, anya villámgyorsan vág.

2011. ápr. 14. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
kész rémálom!!!!!18 hós ébren nem hagyja,ha alszik akkor egyszerre 2-3at.Másnap megint2-3 s igy egy hetig tart a körömvágás
2011. ápr. 14. 19:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Kezekről alvás közben vágom, lábakról még nem kellett.
2011. ápr. 14. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen :)

A lábáról úgy vágom, hogy fekszik a pelenkázón és apa játszik vele. Így eléggé ki kell csavarodnom, de legalább nyugton marad.

2011. ápr. 14. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:
3 és fél éves lányomnak a mai napig csak alvás közben tudom levágni a lábáról.
2011. ápr. 14. 21:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Fúú akkor nekem szerencsém van,az elejétől kezdve szereti ha vagdosom a körmét!Közben mondom neki az "ez elment vadászni-t"Imádjaaaa....tátott szájjal figyel és hallgat!
2011. ápr. 14. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem volt baj,én lefektetem a földre a pelenkázó szivacsára,kezébe adok valamit ami leköti és kész is.Pikk-pakk megvagyunk.

Most a kezéről nehezebb levágni a körmöket mert elég izgága a kisfiam.Ilyenkor általában apa szórakoztatja,én meg igyekszem minél gyorsabban levágni.Ha meg ketten vagyunk,bekapcsolom a TV-t és olyan adót keresek ahol zene van,az leköti.

2011. ápr. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!