Miket tud 14 hónapos babád és milyen játékokkal játszik most?
Az én lányom 14,5 hónapos, 3 hónapja megy önállóan, a mászást elhagyta, ritkán mászik már.
Szavak amiket mond: mama, papa, kell, mem(nem), vau(kutya), ba(banán), apu, a (anya), kell kuk (kell kuki), kaku(kuka), de egész nap beszél, vannak még szavak amiket ki lehet venni, de ezeket használja leginkább.
Egész nap jön-megy, pakol, a lakás a játékaival van tele. Én egész nap pakolok utána. :)
Ha kérdezem tőle, hol a szeme, haja, feje, füle, szája, lába, keze, hasa, köldöke, megmutatja, van, hogy rajtam. Ha kérdezem, hogy hol az innivalód, baba vagy más, idehozza, a kukába kidobja a szemetet (papírt, pelenkáját). Szóval megért sok mindent. Sokszor "veszekedünk" ha nem úgy van ahogyan ő akarja, és hiszti is előfordul, de ez gondolom természetes.
8 foga van, 3 hónapja egy sem bújt ki neki. Az eszi amit mi, már ritkán főzök neki külön, szinte mindent megeszik. Vizet iszik, mást nem fogad el, este lefekvés előtt, még megissza a tápszert és alszik is, de előfordul amikor nem akar elaludni.
szia
azén kislánykám 14 hónapos lesz májusban
már majdnem megy egyedül persze kell még a segítség
beszéli nem sokat beszél PL: vovo ( kutyára mondja ) :)
vagy baba azt nagyon szépen kimondja meg hogy kukk..hamham
hejte, ...próbál utánozgatni minket.
a zenét imádja énekelget a maga nyelvén meg táncol,-
enni is próbálgat de több megy mellé mint a szájába
okos kislány amúgy kicsit hisztis de hát ez van.
játék:
szeret hintázni nagyon labdázni, babázni, van legónk is
játéktelefon a mániája
de mióta megyeget imád kint lenni a játszótéren és sétálgatni körhintázni a homokozót is próbálgatja
de van olyan is hogy csak üldögél
vagy egyszerűen csak az ölemben akar lógni egész nap
ILYEN AZ ÉN KISLÁNYOM IMÁDOM !!!!!!!!!
Kisfiam ma 14 hónapos. Kezd járni, de még bizonytalan, inkább mászva közlekedik, és csak pár lépést lép, aztán lecsücsül. 8 foga van, küzd a többivel, remélem, hamarosan kibújnak, mert éjjel nem alszik emiatt jól, 2-3-szor sírva ébred. Nappal szerencsére jókedvű, csak ömlik a nyála, és néha harapdál.
Enni szépen eszik már mindent, ami neki való, de kóstolt már lángost, fagyit a nyaraláskor. 1 hónapja választottam el, zökkenőmentesen, uh. már nincs szopi. Nagyon sokat "beszél", de nem lehet kivenni a szavakat egyelőre, azért kézzel-lábbal megérteti magát. Szeret mesekönyvet nézegetni, a képekről beszélek neki, azt nagyon szereti. A játékokkak csak rövid ideig van el. Imád kimozdulni, érdekli a többi gyerek, de sajnos oda-oda vág, így nagyon kell őrízni, nehogy sírás legyen a vége. Ha kérem ad puszit, de néha csak úgy magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!