Dm-es Babylove pelenkáknál van valami különbség a dobozos és a zacskós között?
Én kb 5 hónapos kora óta ezt használom, nekünk nagyon bevált. Hasmenése nem szokott lenni, viszont sokat pisil a most 1,5 éves fiam.
Most már a 4+-os méret kell emiatt, de nagyon sokáig jó volt a 4-es.
Amúgy ugyanaz van a zacsisban és a dobozosban is.
2. vagyok. Hát én másik gumissal nem találkoztam, bár én ugye csak a pici méretekben kísérleteztem (volt Pampers, Libero, Lidl-saját márka, Tesco - a jobbik, Happy). Nálunk abszolút nem hiányzik a hátsó gumírozás, mert a tépőzáras fülek jól engednek + tényleg jó magas a dereka hátul.
+ a fiam ekcémás is, úgyhogy tényleg vigyáznom kell vele, de ez a pelus sose bántotta a bőrét (pedig max. napi 1x, fürdés után használok egy kis Neogranormont a popsilyuknál.)
Esetleg beszéld meg valakivel, aki 4-est használ, hogy veszel belőle pár db-ot próbának. Én a 4+-osból tudok felajánlani, de szerintem az nagy még. Nem is méretre, hanem valószínűleg nedvszívásra felesleges még a 4+. Méretre kb egyforma a 4 és a 4+, bár azért valamivel mintha bővebb lenne ennek a dereka.
(Ja, 11 kiló felett van picivel a fiam, kb egy hónapja használom a 4+ ot, 17 hónapos korától mondjuk. Előtte vegyesen volt 4 és 4+, amikor tudtam, hogy több pisi lesz, akkor adtam rá a +-ost.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!