Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dm-es Babylove pelenkáknál...

Dm-es Babylove pelenkáknál van valami különbség a dobozos és a zacskós között?

Figyelt kérdés
Eléggé dicsérik ezt a pelenkát, de ódzkodom kipróbálni. Kisfiam 1 éves de eddig a legjobb pelenka a Libero volt nekünk. Esetleg van kisebb csomagolásba is a Babylove kipróbálásra? Van olyan kisfiús anyuka, akik ezt használják?
2011. ápr. 14. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált nagyon amikor még pici volt a fiam! De egy éves kortól már nem volt jó, mivel nem gumirozott a dereka ezért a sok mászkálás miatt nem tartotta olyan jól a pisit!
2011. ápr. 14. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Én kb 5 hónapos kora óta ezt használom, nekünk nagyon bevált. Hasmenése nem szokott lenni, viszont sokat pisil a most 1,5 éves fiam.

Most már a 4+-os méret kell emiatt, de nagyon sokáig jó volt a 4-es.

Amúgy ugyanaz van a zacsisban és a dobozosban is.

2011. ápr. 14. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én először a pampersre esküdtem, mikor picike volt, aztán áttértünk a liberora (mert volt pár olyan trotykó, hogy a nyakáig ért a kaka) és mikor a liberónál is a hátsó gumírozást elhagyták (4-es) 5-öst vettünk, de az elég gazdaságtalan volt ár/db-ra, ezért belevágtam: kipróbálásra egy nagy doboz dm-es pelenkát vettem, 84 db-os, dmes kuponnal 4000 helyett 3000-ért. Gondoltam olyan rossz nem lehet, hogy 84 db-ot ne tudjunk elhasználni. Azóta azt használjuk, megveszem hónap elején a két doboz pelenkát 6000-ért a 168 db-ot és vígan elég több, mint egy hónapig. Hátul nem gumis, de jól feljön a derekán. Nem nagyon volt vele balesetünk. És igen, gondolom ugyanaz van a zacsisban, mert a dobozban két csomag zacskós pelenka van, 2*42 db-os (a 4-es)
2011. ápr. 14. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyedül a Libero gumis hátúl a derekánál 4-es méretben?
2011. ápr. 14. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Hát én másik gumissal nem találkoztam, bár én ugye csak a pici méretekben kísérleteztem (volt Pampers, Libero, Lidl-saját márka, Tesco - a jobbik, Happy). Nálunk abszolút nem hiányzik a hátsó gumírozás, mert a tépőzáras fülek jól engednek + tényleg jó magas a dereka hátul.

+ a fiam ekcémás is, úgyhogy tényleg vigyáznom kell vele, de ez a pelus sose bántotta a bőrét (pedig max. napi 1x, fürdés után használok egy kis Neogranormont a popsilyuknál.)

2011. ápr. 14. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg beszéld meg valakivel, aki 4-est használ, hogy veszel belőle pár db-ot próbának. Én a 4+-osból tudok felajánlani, de szerintem az nagy még. Nem is méretre, hanem valószínűleg nedvszívásra felesleges még a 4+. Méretre kb egyforma a 4 és a 4+, bár azért valamivel mintha bővebb lenne ennek a dereka.

(Ja, 11 kiló felett van picivel a fiam, kb egy hónapja használom a 4+ ot, 17 hónapos korától mondjuk. Előtte vegyesen volt 4 és 4+, amikor tudtam, hogy több pisi lesz, akkor adtam rá a +-ost.)

2011. ápr. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!