Babátokat mikor raktátok küln szobába? Már akivel együtt aludt, azok érdekelnek. Nekem holnap lesz 9hós, és tegnap raktuk át, nem késtünk el?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 08:58
1/7 anonim válasza:
Általában azt mondják, hogy jobb mindenre fél éves koráig rászoktatni, de szerintem minden baba más. Én 3 hónaposan raktam át a babám, mert nem tudott nyugodtan aludni. Egy szobában voltunk vele és egy ágyban is. Hasfájós volt, és mihelyt elmúlt, tettük bele a kiságyba. A mai napig hiányzik:(.
Ha tegnap nem volt semmi baj, akkor szerintem nem késtetek el. Egyébként meg kell neki pár hét, hogy megszokja. Semmiképp sem késtél el, mert előbb-utóbb megszokja:D
2/7 A kérdező kommentje:
Elég rugalamas gyerek:)Ő is hasfájós volt,5hósan műtötték aztán talán ezért ezután elmaradt az átrakása,meg mindig volt egy jó kifogás(hideg szoba stb):)De remélem tényleg megszokja!!!!!!!!!4
2011. ápr. 14. 09:09
3/7 anonim válasza:
1.perctől külön volt,majd nem bírtuk anyagilag a fűtést és kiságyastól áthoztuk a mi szobánkba 3 hónapos volt akkor...1 hete vittük vissza a szobájába(9 és fél hónapos)és rémálom minden éjszaka,eddig sem volt semmi,nade most....
4/7 anonim válasza:
6hetesen került külön szobába, kiságyba. Nincs semmi gond vele
5/7 anonim válasza:
3hetes volt es egyedul aludt a szobajaba
6/7 anonim válasza:
11 hónapos volt,akkor költöztünk olyan lakásba,ahol 2 szoba volt.rossz alvó a kisfiam,de ez ellen nem ágált,elmondtam neki,hogy ez az ő szobája és itt fog aludni,de anya vagy apa rögtön jön,ha szól.hál istennek rögtön megszokta.
7/7 anonim válasza:
Nálunk az elejétől kezdve a saját ágyában,szobájában aludt. Mi feküdtünk be hozzá 2 matracra. 6hónapos volt mikor kiköltöztünk a saját helyünkre. Így semmi probléma nem volt,és szerintem még jobban is alszik azóta,kicsit zavarhatta a mi mozgolódásunk,szuszogásunk a kis szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!