Vehetek a fiamnak barbibabát, ha szülinapjára tényleg nagyon szeretné?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:55
11/25 anonim válasza:
Az én kisfiam addig könyörgött érte míg a keresztanyjától kapott egyet, de azzal eljátszik egy egész délutánt is. :)
Az autó nem is nagyon érdekli őt.
12/25 anonim válasza:
Azért szerintem az is más ha valaki ezt ad fiú babának ajándékba,akkor én is megmondanám neki...,meg felvilágositanám hogy fiú,de ha a fiú gyerek AKAR barbit,ő mondja hogy szeretne,akkor miért ne?Nekem is fiam van,ha barbi kellesz neki,hát majd kap....az meg hogy ki mit mond(ana),magasról tennék rá...nekem pl csak kisautóim meg katonáim voltak,imádtam őket,csak ezekkel játszottam el,mégis normális felnőtt lett belőlem,nem vonzódom a nőkhöz...stb.
13/25 krisztivan válasza:
Barátnőm kisfia is szeretett babázni.Amint az iskolába inditottak kézimunka szakkört Ő jelentkezett.Fantasztikus kézügyessége van,kötött,vart,horgolt,gyöngyöt fűzött.Már 12 éves nagyfiu és most a rock'n'roll a kedvenc,na meg a táncospárja,aki nagyon csinos kislány.Had éljék ki magukat.A későbbiekben ugyis mindenféle hülye előírásnak kell majd megfelelniük.Én megvenném.
14/25 anonim válasza:
Vegyél neki nyugodtan!Úgyis Ő játszik vele, nem pedig te.
15/25 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél neki. :)
Nekem lányom van, meg volt őrülve a dömperekért és traktorokért, hát kap húsvétra, ő választotta ki. Na és...pedig volt aki a pénztári sorbanálláskor nemtetszését fejezte ki. :D
16/25 anonim válasza:
miért nem hasznos egy válasz, ami ellentétes véleményen van a többivel? Véleményt kérdezett a kérdező, leírtam. Kösz a lepontozást.
17/25 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le.
2011. ápr. 14. 17:59
18/25 anonim válasza:
Remélem kisfiam nem kér majd.Talán más babát,de Barbie-t tuti nem vennék neki.A lányomnak is meggondolnám.
19/25 A kérdező kommentje:
Mégis milyen barbit vegyek neki?
2011. ápr. 19. 16:06
20/25 anonim válasza:
Vegyél neki egy teljes családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!