Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik még 1 év felett is...

Akik még 1 év felett is tápszert adtok? Mennyit eszik belőle a Picurkátok?

Figyelt kérdés

Az enyém reggel eszik meg 240 ml vízzel bekevert tápszert.

Este pedig eddig ugyanezt a mennyiséget ette, azonban tegnap este lazán lecsúszott a 270 ml vízhez kevert tápszer.

Nem sok ez?

Igazából este 6-kor eszik egy pici kenyér féleséget valamivel (sajna ebből még nem nagyon tud mennyiséget enni) és aztán este 8-kor a tápszer.

Nálatok ez hogy működik?

2011. ápr. 13. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Már csak este issza meg, de akkor is csak 150 ml-t.

Tudom, hogy kevés, de neki nem csúszik le több(ször).

2011. ápr. 13. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! A kisfiam 15 hónapos volt, amikor ráunt a tápszerre, addig reggel-este 300-300 ml-t ivott. Most vaníliás tejitalt iszik, de ebből már csak 200-200 ml-t. Üdv, 16 hónapos kisfiú anyukája
2011. ápr. 13. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Kislányom 13h este eszik még 150ml Milumil gyümölcsösből :)
2011. ápr. 13. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam már nem kap tápszert.Junior italt kap,Nestléset.

De abból 250ml-t iszik meg este is meg reggel is.

Igaz,nekem kell bele tennem gyümölcsöt,darált kekszet,pici Nesquik kakaót mert magába nem issza meg az italt,csak így.

De ezzel irtóra jól lakik mert nem tízóraizik,reggel pedig 8-nál nem kel előbb.

2011. ápr. 13. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:

14 hós a fiam.

Este közösen vacsizik az egész család, az öcskös is jócskán bekajál a főtt ételből, és kb egy óra múlva (közvetlenül lefekvés előtt) megiszik ~250-300 ml tápszert.

Reggel ébredés után kb 220-240 ml-t iszik és cirka egy órán belül szilárdat reggelizik velünk.

Nemrég álltunk á a Bebáról (takarékossági okokból) a Babylove Bio 3-asra, ez a DM saját márkás terméke. 1200 ft 600 gr.

2011. ápr. 13. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont ilyen dilemmám van nekem is.11hónapos a fiam,de szerintem nem elég neki a tápszer ráadásul, még a dr.nő a 2est írja ki.Ő reggel(230ml) és este(260ml) kapja, de szerintem nem elég neki.
2011. ápr. 14. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
...elöző vagyok. Az estire gondolom, hogy nem elég, mert reggeli tápszer után sokszor nem kér mást de., csak az ebédet.
2011. ápr. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!