Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
Milyen pelust, törlőkendőt, tisztasági cuccokat stb. próbáltál ki már, és mi a véleményed róluk?
Végül melyik mellett döntöttél és miért?
Melyiket ajánlod?
pampers pelust használunk,egy ideig használtunk dm-es baby love pelust,de túl vastag volt.törlőkendőt sokfélét próbáltunk:baby bruin,neogranormon,nívea,dm-est,rossmannost,most kék vagy narancssárga pamperst használunk.Nekünk ez vált be nedvességre,vastagságra,illatra.A többi vagy vékony vagy vastag volt,nem nedves,rossz illatú..stb
Eleinte naturlandos fürdetőnk volt,mert érzékeny a baba bőre,de már gabi jóéjt fürdetőnk van.Samponunk baba,és johnsons.testápoló neogranormon érzékeny bőrre.
úgy nagyjából ennyi..:)
Köszi a válaszokat, ezek közül rengeteg variációt kitudok akkor próbálni.
Így már mindjárt könnyebb lesz a vásárlás, mint hogy a sötétben tapogatózzak, mégis melyiket érdemes megvenni :]]]
2 gyerekem van.
-Liberot használunk (elsőnél próbáltam többféle pelust is, de nem jöttek be)
-Babé termékek (fürdető, sampon, testápoló, popsikrém)
-néha van itthon sudocream popsikrém
-olcsó patikai popsikrém is szokott itthon lenni
-Nivea sampon se rossz
-Neogranormon törlőkendő
Alapvetően a pampers termékeket utálom nagyon, a pelust is, a törlőkendőt is, szerintem büdös. Mondjuk fogásra, tapintásra jó a pelus.
Tapintásra ezeket a pelusokat utáltam: dm, tesco.
Érzékeny bőrű babának mindenképpen Babé terméket ajánlok :)
Nekünk a Jhonsons termékek nem váltak be!!
A liberó,és a pampers pelus szupi.Mi inkább a pamperst használjuk.Törlőkendő is pampers, vagy zöld huggies.
Popó krémből, CSAK soudocream!!A legjobb!!!!!!:)
Fürdetőből, Gabi (esti), samponból babé,koszmó elleni sampon!!!Rengeteg ideig elég!!!!!!És nivea testápoló!!nekünk ezek váltak be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!