Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
Milyen pelust, törlőkendőt, tisztasági cuccokat stb. próbáltál ki már, és mi a véleményed róluk?
Végül melyik mellett döntöttél és miért?
Melyiket ajánlod?
Pelenka: Újszülöttnek Liberót vettem, nagyon bevált a 2-es méret. A 3-ast alig vártam hogy elfogyjon. Utáltam. Akkor átálltam a Tescos zöld pelusra. Most 4-es méretű Liberót veszem ez megint jó :)
Törlőkendő: Először Johnson's vettem, jó volt. De most a Niveát veszem. Ezt szeretem.
Sampon: Babé koszmó elleni sampon. Nagyon jó. Szeretjük.
Fürdető: 3 hós koráig a gyógyszertárit használtuk. Utána vettem Johnson's fürdetőt, de nem bírja a babám bőre. Egyébként sok kisbaba bőre nem bírja. A Gabi édes álom fürdető nagyon jó, nem szárít.
Fürdető, popsikenőcs, lanolinos krém, sampon, hintőpor-ez mind Gabi.
Popsitörlő tescós(jobb mint a pemperst.)
Libero pelus.most 3as, nagyon jó:)
Sok mindent kipróbáltunk. Nekünk a Nivea cuccok jöttek be leginkább. Popsitörlőből is azt szeretem leginkább, csak nagyon drága, így mindig veszünk valami 6-8 db-os csomagot, pl. a Pampers Fresh vagy a kék Mülleres popsitörlőt; ezek is jók. Fürdetőben szintén a Niveára szavazok, abból is a hársfavirágos fürdető, és mellé a sensitive babatestápoló tej (fehér dobozos hársfavirággal). Samponból most a Babé koszmó elleni samponját használjuk, mert sajnos a kislányom hajlamos rá, és ez viszonylag jól karbantartja a buksiját. Amikor picike volt, fél éves körüli, akkor nagyon száraz volt a bőre, a gyógyszertárban kapható La Roche Posay márkájó Lipikar testápolót használtuk - nagyon jó volt! Az arcára télen, vagy ha a nyál kicsípi a Weledás arcápolót szoktam kenni (direkt babáknak van). Pelenkából pedig a Libero és a Huggies vált be nekünk. Én ezeket mind ajánlom.
Ami nem jött be: Pampers pelus, Tescos pelus, Gabi cuccok (fürdető, babaolaj - de a popsitörlőjük és a babahintőporuk jó), Dm-es popsitörlő, Neogranormon (lehet nem jól írtam) popsitörlő.
Most ennyi jut eszembe.
Viszont minden baba más és más, ezért érdemes többfélét kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!