Hogyan tudnám átszervezni az 1éves kislányom alvását? Hiába próbálkozom, mindég iszonyat hiszti, és ordítás a vége.
Szörnyű ami most van. Nem olyan régen aludt el.
Általában fél 11előtt soha nem alszik el. Éjjel sokat fent van és nyűglődik. Reggel 6-7között már ébred,és délelőtt 10kor már nyűgös mert fáradt. Aztán délután 5től megint alszik 7ig.Magának alakította így,én meg hiába próbálkozom nem megy. Próbáltam már hogy nem hagyom délelőtt aludni. Elnyújtom 12ig,hátha akkor alszik vagy 3-4ig,és nem fog 5kor aludni,de oltári hiszti lett belőle.
Szia!
Nos, hogy telt a tegnapi napotok?
tegnap 05:44
Sziasztok.
Hát nem egyszerű eset. Tegnap 10től délig,másfél órát nyekergett. Aztán délben letettem és aludt fél 3ig. De már 6órakkor megint aludni akart. Fél 8kor fürdetés,aztán csak 9után aludt el. Közben felkelt,éjjel is ugyan úgy kelt.
Ma fél 8kor keltünk,de már megint aludna. Megy neki mindennek,elesik,ásítozik és közben sírás nyekergés.
Nem tudom megint hogy húzom ki 12ig,mert már a fejem szétmegy.
Teljesen tanácstalan vagyok. Ráfog szokni egyáltalán erre a napirendre?
TÜRELEM ÉS KITARTÁS! Csak pár nap és be fog állni. Bár a mai nap nekünk is nyűgösebb egy kicsit, de tudom, hogy az idő miatt van.
ma 04:51
Ne add fel, hidd el ra fog allni a rendre!
En meg neha azt kivanom, barcsak aludni akarna. Az en fiam - 14 honapos, hisztizik, hogy menni kell aludni ebed utan. Pedig 6-7 kozott kel, es 12.30 fele viszem az agyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!