Miért adsz bébiételt a babádnak? Főzni nem jobb?
Újra kiírom a kérdésem, mert valaki nagyon megsértődött ezen a kérdésen még délelőtt és cenzúráztatott.
Tehát: döbbenten látom nap mint nap, hogy anyukák szatyorszám cipelik haza az üveges bébiételeket. Miért??
- Nem azért (is) vannak otthon a babával, hogy beleférne az idejükbe egy kis főzés?
- Meddig tart otthon megpárolni egy kis husit, zöldséget a babának frissen? Meddig tart lereszelni egy kis almát, kekszet?
- Jobban megbíznak egy gyárban, mint abban, amit a saját két kezükkel készítenek el?
A babák nagyon figyelmesek, látják, hogy készül az étel, hogy kell krumplit pucolni, almát hámozni stb. A piacon be lehet mindig frissen szerezni mindent, nem is kell minden nap főzöcskézni, mert a babának sokmindent el lehet rakni a fagyasztóba. Ezt miért tartják sokan nagy melónak?
Remélem, hogy a feljelentgető ezen már nem fog kiakadni :)
Hát jó régi a kérdés, de muszáj válaszolnom. Odáig vagy, hogy te a néniktől, bácsiktól veszed a piacon, akik nem pénzéhesek. Nem b+, viccből vannak ott. Szerinted azokat a gyönyörű répákat, krumplikat mind otthon termesztik? Véletlenül sem a Lidlben, Tescoban veszik meg ugye? Mamám is jár piacra viccelődni hehe...Amúgy bizonyára én vagyok béna, de termesztek itthon én is (full bio), és eddig a tökön kívül valahogy semmi sem úgy néz ki a valóságban, mint ahogy az elvárható lenne.
Ja, meg a piacos nénik bácsik (ha a magukét árulják) biztos nem permeteznek? Őket ki ellenőrzi? Mert a multikat azért szokták hébe-hóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!