Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kezdtél új életet a...

Hogyan kezdtél új életet a babáddal egyedül?

Figyelt kérdés

Albérletben vagyunk,anyagi segítség nincs,nem tudom,hogyan kezdjem:(

18hónapos a kicsi,dolgozni még nem tudok elmenni,mert nem tudom kire hagyni.Bölcsibe nem akarom itt beadni,mert szüleim 200km-re laknak,haza kéne költöznöm(albérletbe,mert elváltak és nincs hely egyiknél sem)talán abban a városban tudnám a bölcsit megoldani.Viszont nagyon rosszak abban a városban a munkalehetőségek:( Annyira el vagyok keseredve! Itt szeretek lakin,van kialakult környezetem,több lenne később a munkalehetőség,a gyereknek is jobb lenne,de mellette ott lenne,hogy maradna a lelki terror a párom részéről és ugyan úgy segítség nélkül lennék.Rá semmiben nem számíthatok a gyerekkel kapcsolatban.

Az érdekelne,hogy aki ilyen helyzetben volt,hogyan is kezdte?Mik voltak az első dolgok,mik követték stb.

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2011. ápr. 11. 12:02
 1/2 A kérdező kommentje:
jav.lakin-lakni
2011. ápr. 11. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire elég a gyeded, de albérletre, rezsire és hogy eltartsd magatokat aligha. Bármennyire nem akarod bölcsibe adni, szerintem fontos, hogy minél hamarabb vissza menj dolgozni, márha anyagilag így bajban vagytok,ha nem dolgozol. Én 16 hónapos korában leszek kénytelen visszamenni. Ami rossz, hogy egyedül nehéz lesz megoldani a elvitelt -elhozatalt a bölcsiből munka mellett, de meg kell oldani. Ha van munkád, dolgozni kell, ha van segítséged el kell fogadni. Ne várd az ideális állapotot, hanem a lehetőségek szerint hozd ki a legtöbbet ebbből a helyzetből.
2011. ápr. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!