18 hós lányotoknak mekkora a lába? Hány centi, hanyas cipőt hord?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 20:17
1/8 anonim válasza:
A magasságát nem tudom, utoljára szilveszter előtt mérték, akkor épp 80 centi volt, ez a max. mérési határ abban a kis vályús mérőeszközben. A fali centinél meg nem hajlandó megmérni a védőnő, mondván, úgysem tud egyenesen, kinyújtott lábbal megállni.
A lábmérete 20-21, de ez nagyon márkafüggő is, mert van még olyan 19-es cipő is, ami röhögve jó rá. Nekem fura, hogy ilyen apró lábú, a nővére ennyi idősen már a 23-méretnél tartott.
2/8 anonim válasza:
22 cipőt hord, 13,3 cm a talphossza. 84 cm magas, és 13 kg. Ja, és mostanság nőttünk bele a 92-es méretű ruhákba. Mondjuk nem aprónép, 4010 g-al, 56 cm-el született. :-)
3/8 anonim válasza:
80 centi volt a magassága, 19-es cipőt hordott.
6/8 anonim válasza:
előző
akkor 83 centi volt, most 2 éves és 1 hónapos, 91 cm
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Olyan fura a lányom 81 cm de 13 cm a lába hossza simán 22-es kell rá, nekem ez olyan nagynak tűnik..:(
2011. ápr. 11. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!