Nehéz terepre milyen sport babakocsit vegyek?
Figyelt kérdés
Strapabíró kocsi kellene, az utcánk nincs leaszfaltozva, igen gödrös, néhol köves.2011. ápr. 9. 21:46
1/6 anonim válasza:
nem baj ha nagy és nehéz?nekem baby merc agat lux van, eléggé strapabíró.Ilyen nagyokat nézz, nagy kerékkel, azok bírni fogják a kiképzést:)
2/6 anonim válasza:
Peg Perego AT-4 vagy GT-3. Nekünk AT-4 volt, azzal jártunk kirándulni, nagyon jól bírta strapát, árkon-bokron keresztülmegy. :)
Az AT-4-et sajnos már nem gyártják, csak használtan tudsz venni. A GT-3 pedig az AT-4 3 kerekű változata, azt még gyártják/árulják, de nagyon drága.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
nekünk ilyen volt: [link]
Nagyon sokáig használtuk.
Mindenképp nagykereküt vegyél,mert a kis kerekü minden kis lyukba elakad
5/6 anonim válasza:
nagy kerekűt, ami jól rugózik
szerintem a Coletto aveo is ilyen. (ilyenünk van, nagyon szeretjük, de aszfaltos az utcánk, ezért nem tudom biztosan.)
6/6 anonim válasza:
Dorjan Danny sport. Nagy, fújhatós 4 kerék, jó rugózás. Nekünk ilyen van, murvás, kavicsos földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!