Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki tud ajánlani eredeti,...

Ki tud ajánlani eredeti, Magyar neveket? Lehet Hun név is. (Mint az "Atilla")

Figyelt kérdés

G0ndolkodunk, hogy régi magyar nevet kap a kicsi.

Nem tudni, hogy leány lesz, avagy fiúcska.

Neked melyek tetszenek?

2011. ápr. 8. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lányomat Hangának, fiamat Kendének hívják.
2011. ápr. 9. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Kisfiamat Attilának hívják. Mi direkt akartuk így, és nem az Atillás változatot.

Találkoztunk egy pasival, a két gyerkőcöt így hívják: Tegze és Magor. Ősi magyar nevek ezek is. Kicsit furák, de tetszenek nekem.

2011. ápr. 9. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kommersz nevet adjál neki, mert ki fogják röhögni. Én biztos eltiltanám attól a gyereket, akinek hargita a neve. Jó hogy nem bukarestnek nevezték el.
2011. ápr. 10. 18:37
 14/16 anonim válasza:

Attól, hogy az igazi Magyar neveket lejáratja a nyugati érdekeltségű média, attól azok még nagyon is szép csengésű, kedves nevek.

Te adj csak a lányodnak Dzsenifer, meg hasonló szép nyugati neveket. Te dolgod.

Én Magyar vagyok. Az én gyermekeim is Magyar nevet kapnak majd.

2011. ápr. 11. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Aki a népe ellenségeinek nyal, az általuk vész." Hallottad már? Ritka szép közmondás.

Legyen a gyerek Győző. Ha lány lesz, akkor Viktória.

2011. ápr. 11. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Jah ezek nem magyarok, most mondják, akkor nem tudom. De mondom, készülj rá, hogy ez nagyon sokaknak ellenszenves lesz, és jobbik esetben egy életre megbélyegzed a gyereket.
2011. ápr. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!