Ki tud ajánlani eredeti, Magyar neveket? Lehet Hun név is. (Mint az "Atilla")
Figyelt kérdés
G0ndolkodunk, hogy régi magyar nevet kap a kicsi.
Nem tudni, hogy leány lesz, avagy fiúcska.
Neked melyek tetszenek?
2011. ápr. 8. 21:37
11/16 anonim válasza:
Lányomat Hangának, fiamat Kendének hívják.
12/16 anonim válasza:
Kisfiamat Attilának hívják. Mi direkt akartuk így, és nem az Atillás változatot.
Találkoztunk egy pasival, a két gyerkőcöt így hívják: Tegze és Magor. Ősi magyar nevek ezek is. Kicsit furák, de tetszenek nekem.
13/16 anonim válasza:
Szerintem kommersz nevet adjál neki, mert ki fogják röhögni. Én biztos eltiltanám attól a gyereket, akinek hargita a neve. Jó hogy nem bukarestnek nevezték el.
14/16 anonim válasza:
Attól, hogy az igazi Magyar neveket lejáratja a nyugati érdekeltségű média, attól azok még nagyon is szép csengésű, kedves nevek.
Te adj csak a lányodnak Dzsenifer, meg hasonló szép nyugati neveket. Te dolgod.
Én Magyar vagyok. Az én gyermekeim is Magyar nevet kapnak majd.
15/16 anonim válasza:
"Aki a népe ellenségeinek nyal, az általuk vész." Hallottad már? Ritka szép közmondás.
Legyen a gyerek Győző. Ha lány lesz, akkor Viktória.
16/16 anonim válasza:
Jah ezek nem magyarok, most mondják, akkor nem tudom. De mondom, készülj rá, hogy ez nagyon sokaknak ellenszenves lesz, és jobbik esetben egy életre megbélyegzed a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!