Szőke a hajam és még nem volt befestve. Nagyon szeretném befesteni barnára. Tudtok csak színezéket ajánlani? Amitől nem nő le a szín csak lekopik 1hónap után és visszakapom az eredeti hajszínem?! MEg biztos be fogja fogni? Nem lesz foltos?
Már mért lenne foltos? Ha rendesen bedörzsölöd mindenhova, akkor tutira nem lesz az. Amúgy meg ilyen hajfesték tudomásom szerint nem létezik...max úgy, hogy befested, aztán meg pl Loreal Efassor-ral leszeded.(1 hónap alatt meg csak nő annyit a hajad, hogy lenőne a festék.
Egyébként vannak elég jó mindőségű hajszínezők, 6-8 mosásig bírják, utána kikopnak.
Rem. segítettem. =)
húha...hát én a palette color tone creme 24 hajmosásig tartót nem ajánlom. Soha nem bírok megszabadulni tőle,és sokkal sötétebb is lent mire számítottam. :(
Ha biztosra akarsz menni akkor próbáld ki a palette instant color-t!!!! Ez 6-8 hajmosásig tart. Kis tasakokban árulják, ammóniamentes. Kb 400 ft/tasak, fodrászkellékesben lehet venni.
Mondjuk nincs sok színválazstéka. Ezeket találtam:
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!