Négy hós babám nehezen eszik, keveset szopizik, tápszer pótlást nem fogad el utána. Este adhatnék neki valami pépet, hogy hízzon? A héten már semmit nem hízott! Mit adjak és mikor?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 09:13
1/9 anonim válasza:
Szerintem vacsira nyugodtan megpróbálhatod a tejpépet,amik 4 hós kortól adhatóak.Mit mond az orvos,vagy a védőnő?
2/9 A kérdező kommentje:
A védőnő is ezt mondta,de a párom ellenzi,merthogy még kicsi,eröltessem a tápszert,ha meg nem kéri,az sem baj!hogy mondhat ilyet?hogy győzem meg?
2009. márc. 1. 09:21
3/9 A kérdező kommentje:
Csak pép vagy pép és utána szopi?
2009. márc. 1. 09:25
4/9 A kérdező kommentje:
Vagy fél hatkor szopi, hétkor tejpép egy kevés majd fél kilenckor szopi?
2009. márc. 1. 09:33
5/9 anonim válasza:
Babám sem evett 3.5 hós, majd elvittem dokihoz: mozgolódnak a fogacskái. Nem rágja a kicsi kezét? Sokszor ezt is félreértelmezik, hogy éhes. Maszírozom az ínyét, vettünk érzéstelenítő krémet, most már jobban eszik, habár ha nagyon fáj neki, akkor nehezen fogadja el.
6/9 anonim válasza:
Ja, és próbáld meg feladni a rendszert néhány napra. Szoptasd sűrűbben, valószínű szívesebben szopizna pl fásfél óránként kevesebbet. Onnan is tudom, hogy a foga, hogy másként kapja be a bimbóm, csak a hegyét szopja, így kisebesedik...:-S De sebaj, kenegetem.
7/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam sürübben mellre tenni,de orditott,hogy nem kell! Pedig szerintem éhes,mostanában egész nap nyüszög .
2009. márc. 1. 11:10
8/9 anonim válasza:
Szia.Nálunk is ez a gond.Orvosi javaslatra sinlacot kap(nem tej alapu és teljesen antiallergén).Imádja és egy hét alatt összeszedte magát tőle.Tízóraira és vacsi előtt adom neki kanállal, utána szopi van.Nekünk bevált.
9/9 A kérdező kommentje:
de jó!köszi!a védőnő is ezt mondta(sinlac), ki kell próbálnom!puszi nektek!
2009. márc. 1. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!