Ha kocsival mentek valahova (nem saját) akkor a gyereket mibe rakjátok, átrakjátok mindig a gyerekülés?
azért a gyerekülésnem tizenakárhány kilo.
de nem tehetsz mást cipeled. Én 3 gyerekülés kötögettem át az egyik kocsiból a másikba (és még arra is figyelni kellett, hogy nem mindegyikben fér el a 3. ) nem nagy kunszt kb 20 másodperc alatt be van rakva
(5) Nem kell becsatolni a biztonsági övet:
a) a hátramenetben közlekedő gépkocsi vezetőjének;
b) a taxi gépkocsi vezetőjének, ha taxi üzemmódban utast szállít;
c) a mentő gépkocsi betegellátó terében utazóknak, ha a becsatolás a beteg állapotának romlását okozhatja, a betegellátást akadályozza;
d) a lakott területen menetrend szerinti személyszállítást végző autóbuszban;
e) a lakott területen kívül menetrend szerinti személyszállítás végző autóbuszban, ha álló utasokat is szállíthat;
f) az autóbuszban szállított 3. életévét még be nem töltött gyermeknek;
g) annak, aki külön jogszabályban meghatározott orvos által kiállított igazolással rendelkezik.
(6) Az autóbusz biztonsági övvel felszerelt ülésein utazókat:
a) az ülésen elhelyezett jelzéssel (161/a. ábra),
b) a járművezető által,
c) kalauz, idegenvezető vagy a csoport vezetőjeként kijelölt személy által, vagy
d) audiovizuális eszközök (pl. videó) útján
tájékoztatni kell a biztonsági övek kötelező használatáról.
akkor egy megoldás marad... elmész és lerakod a jogsit
3 hónap alatt meg lehet csinálni
...ja és venni a jogsi mellé egy kocsit is? mert ha 40.000-ért nem vesz másik ülést, akkor kocsit sem fog sokkal többért. :)
Én jelenleg úgy oldom meg, hogy vettem nagyobb hordozót, lehet kapni használtan elég olcsón 15 kg-ig. Abban elvan a babám, Ő is 8 hónapos és több, mint 9 kiló. Pl. a nai egyszeri gyümölcs- és főzelékevésnél is nagyon hasznos otthon, mert ülni még nem tud az etetőszékben, így ebben etetem (amúgy még inkább csak szopizik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!