Gyerekülés az autóba mikortól?
Most még csak 6 hónapos a kisfiam és egyenlőre hordozóban menetiránynak ellentétesen van még bekötve.Szépen tartja magát,de magától még nem ül.
Mikortól vehető a következő autósülés amit már menetiránnyal szemben lehet bekötni,hogy nézelődni tudjon,mert már nem szeret háttal utazni és én nagyon sokat megyek,mert a nagyobbat iskolába kell hordanom és vissza.
Ha már vannak ilyen ülések,mik azok,milyen típusúak.
Ha még nem lehet,akkor viszont mikortól?
Akkortól lehet menetiránynak szembe bekötni, amikor már magától stabilan ül.
Egyébként vannak olyan ülések, amik menetiránynak háttal és szemben is beköthetők (0-18-asok, és 0-25-ösök).
Elég hosszú baba és már kilóg a lába.Meg nagyon szeret már nézelődni.
De persze,ha várjak még ezzel akkor megteszem,de gondoltam hátha van olyan ülés amit már ő is használhat így,még ha nem is ül stabilan.
Nem igaz, mert nem egy éves kortól. Ilyen nincs a Kreszben, olvass utána, mielőtt hülyeségeket írsz. Akkortól lehet menetiránynak szembe bekötni, amikortól stabilan ül a gyerek magától.
Kedves kérdező: Espiro optima 0-25-ös ülésre keress rá, az például megfelelő lenne nektek.
Szia, én nekem 7,5 hós volt a fima, mikor ezt vettük, mert neki is kicsi volt a hordozó, viszont ő már akkor ült.VAn benne olyan szívacs ami alátamasztja a gerincét. NAgyon szereti:-)csak ajánlani tudom. előszsöre menetiránynak háttal volt, majd utána menetiránynak szembe. Jó áron is van az ülés, ahhoz képest milyen jó. Teszteredmények szuperek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!