Hogyan kezeljem a dackorszakát? Hogyan is "neveljem" vagy miszösz? Kivagyok bukva.
Ha kérem, egy nem hallja meg, kettő kiröhögnek, meg gyenge anyának titulálnak, hogy nem nevelem azt a büdöskölyköt.
Ha felszólítom, parancsolom, akkor terrorizálom azt a szegény gyermeket.
Ha odáig fajul a dolog, hogy neadja az ég, de megragadom a pracliját, és elrángatom onnan, ahová nem való a fiatalúr, akkor máris szívtelen mostoha vagyok, és minek nekem gyerek, hiszen csak játszott.
A minap utaztunk, és egy mamóka ölébe keveredett, nem örültem neki, így adódott, folyton a kabátgombbal játszott, én rászóltam, mire kioktattak, hogy hadd játsszon, úgyis leakar szakadni a gomb, nem baj. Igen, az a gomb igen, de bennem ott van, hogy maholnap, ha egy kedves néni ölébe felkéreckedik, és letépi a gombját, mert a másik engedte akkor én leszek lebszva, hogy a gyerekem letépte a gombot.
Vagy a kisboltban sem megyünk be a raktárba, az nem a vevők, pláne nem a babák helye, hát akkor majd az auchan tesco bármi nagynak az esetleg nyitott raktára?.
Hogy az úton ahol fogni kell a kezem ott fogni kell a kezem, és hadd döntsem már el, hogy a füves park elég tágas-e, mielőtt az út kezdődik, vagy sem, és fognia kell-e a kezem.
Nem evett, sőt játszott, hát elküldtem az asztaltól, éheztetem.
Dobálózott a játékokkal, ráadásul kemény-"éles" dolgokkal, így sarok, plusz a játék elvétele volt a bünti, erre megint csak szívtelen vagyok, meg gyerek. De előtte rászólok, megkérem, utasítom stb, nem használ, és rittig ellenem dolgoznak, mert kiveszik a sarokból visszaadják a játékot, jó, hogy nem dicsérik meg, mikor majd' kidobja az ablakot.
Most akkor mit is kell a gyerekkel csinálni. Annyi szr kaptam már, hogy így meg úgy nem csinálom jól, hogy már a tköm is ki a gyerekkel, és "elmentakedvemazegésztől", és a frusztráció rajta csattan.:(
Így van ahogy az első írta, a te gyereked, te döntöd el mit hogyan látsz jónak, ne hagyd hogy beleszóljanak...
Amúgy ki kötött beléd, valami nagytudású rokon?
Egyenlőre szinte mindenki, aki szembejön az utcán.
Fiatal vagyok, nem hagyott nyomot rajtam a szülés, két kisgyerek(egyik kicsi, másik pici), úgy gondolják csakis baleset lehet(apával nagyon ritkán látnak, a belét kidolgozza a férjem, most sincs még itthon, majd(bár most ő is kapja a fejmosást)).
És néha nem tudom eldönteni, hogy üvöltsek, vagy bőgjek.
A rokonok, csak spontán dolgoznak ellenem. Már ott tartok, hogy nem is mennék a nagyszülőkhöz, senkihez.
A te gyereked, mit foglalkozol vele, hogy más hogy nevelné?!
Te vagy az anyja, neveld, ahogy szerinted jó. Más nevelje a sajátját.
ne haragudj, de én jót nevettem :DDD
nálunk "sanyarú sorsú" a gyermekem :D
na de hát ki nem szrja le mit mondanak? én múltkor azt kaptam meg, hogy neveletlen a gyerekem mert hisztizik! mi a jó fenét csináljon ha egyszer most van a hisztikorban??? és persze szr anya voltam mert mikor a játszótéren földhöz csapta magát és ordított, hogy ő hintázni akar amit ugye nem lehetett mert foglalt volt az összes, átléptem rajta és két méterrel hátrébb álltam meg (nálunk ez vált be, inkább befejezi csak fogjam meg a kezét :))
ne törődj másokkal, az ösztöneidre hallgass :)
Köszi csajok:)
Azt hiszem a következő kotnyelessel kidühöngöm magam, aztán jöhet a leszrom tabletta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!