Tejallergiás babámnak mit adjak napközben enni? Mivel a neki való Milupa Pepti Plus 2 tápszert csak éjszaka hajlandó meginni?
Főzeléket és gyümölcsöt adok neki 2-szer is, de reggel azért nem kezdhetem egyikkel sem. Valami könnyű, de laktató kellene és a tápszer ilyenkor már nem kell neki. Tejpépet adtam neki eddig reggel és este, ami ízlet is, de felerősödött az allergiája, mivel tejes.
Egy 7 hónapos kislány anyukája
Ha tejallergiás akkor semmikép ne adj csak sinlacot,tejest szigorúan tilos 1 éves kor alatt az ilyen babáknál!
Az enyém is tejall.az orvos el mondta hogy mit ehet,_mindent ami tejmentes!!!Szeretik a SINLACOT is édeskés az íze.
Köszönöm szépen! Megpróbálom a Sinlacot, igaz nem ismerem annyira, csak itt olvastam róla, hogy tápszer az is. Úgye jól olvastam? Akkor hétfőn beszélek is az orvossal.
Minden jót!
Szia,
Az én kislányom tejcukor érzékeny 4 hónapos kora óta a Sinlacot adom neki, orvosi javaslatra, nekünk bevált. Most volt egy éves, már mindent ehet tejtermékek kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!