Hauck Capri babakocsiról vélemények?
Nagyon tetszik, ma voltunk a Brendonban megnézni, de nem vagyok biztos a dolgomban. Nem biztató a háttámlája. Itt is olvastam mindenfélét. Akinek van /volt/ kérem írja meg a tapasztalatait. Nem szakadt az anyag a háttámlánál? Télen mennyire tudtátok használni? A kereke jól működött-e? stb.
Előre is köszönöm!
Nekünk Malibu van, szerintem a váza uo. a Caprinak is.
Lehet én vagyok a kivétel, de én nem szeretem.
Amikor tolom össze-vissza húz oldalra.
Olyan mindjárt szétesik érzést kelt, amikor benne ül a babám.
Igaz, hogy én még hordozóval használom inkább, itt a súlypont a karfa felé esik, a sportrésszel még nem próbáltam (5 hónapos a picim és csak vásárláshoz, buszozáshoz szoktam ebben vinni, sétálni még a lengyel batár mélykocsival járunk).
A huzatuk is nagyjából egyforma, nem tudom mennyit bír, de a lábtartó része a Caprinak szerintem szakadékony (főleg a szúnyoghálós rész), a Malibunak pedig könnyen koszolódik, a sok súrolástól nem tudom mennyire lesz ez is strapabíró!
A Caprinak tényleg nem állítható a lábtartója, a Malibunak igen, de ha bármelyiket is meg szeretnéd venni, ne üresen tologasd, hanem babával együtt és elegendő ideig, fordulj vele sokat, akkor hátha kiderülnek a turpiszságok...lehet, hogy neked beválik!
Lehet, hogy az előző hozzászóló tényleg kivétel. :)
Nekünk is Malibu van, de semmi bajom nincs vele. Egyáltalán nem megy össze-vissza. Arra megy, amerre én szeretném. A kerekei tökéletesen működnek, a háttamla is jó. (ez főleg azért tetszik, mert olyan szögbe állítom, amilyenbe szeretném.)
Én csak ajánlani tudom, nagyon szuper kocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!