Pierre Cardin ps682TS babakocsiról vélemények?
Szerintem jó, nekünk hasonló van, és nagyon szeretem.
Használtan vettük félárban, és tök jó állapotban, de úgy látom most jól leárazták.
Szerintem bátran megveheted.
Én szerettem, bár ez mára jobban felértékelődött, mert már tavasz óta a könnyű sportkocsit használjuk. Mikor megyünk anyósékhoz szívesen nosztalgiázok ezzel a kocsival :o) otthagytuk, így nem kell a kocsit is vinni.
Szóval mi azért választottuk, mert kicsi a csomagtartónk, szempont volt hogy beférjen. Hogy a vázra rá lehet pattintani a hordozót, szuper volt, mert a fiam mai napig elalszik az autóban, régen is elaludt, így csak kivettük, rá a vázra és mehettünk tovább. Most a gyereküléssel ezt nem tudjuk megcsinálni, vagy autózunk még, vagy megvárjuk, míg felébred :o(
A hátsó kerekei miatt csak egyetlenegy gyógyszertárba nem tudtam bemenni: a babakocsis ajtó keskeny volt, a másik bejárata meg lépcsős.... egyébként mindenhova tudtunk közlekedni vele. Még a nagy hóban is bírta a strapát.
Hamar elkezdett nyikorogni, de ha a párod nem olyan mint az enyém, akkor vd40-nel hamar megoldja a problémát. Mi egyszer sem olajoztuk, pedig kéne.
A második gyerkőcnél is ezt fogjuk használni, szerintem ki fogja bírni.
Itt egy kicsit olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!