Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18-20 fokban latok borzasztoan...

18-20 fokban latok borzasztoan feloltoztetett babakat, miert nem ertik meg egyesek hogy nem helyes? Azt mondja az orvos is hogy ugyanugy kell felotoztetni ahogy egy felnott oltozik +meg egy reteg.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A torokgyulladásos vagyok. Csak hogy tisztázzuk: már egy hete az van/volt neki, már láztalan. Levegőznie meg kell, inkább a levegőn sétáljon, üljön a babakocsiban, mint itthon a száraz levegőjű (panel) lakásban ugráljon. Játszótérre nem megyünk a többi gyerek miatt persze. Amúgy meg kruppos is, arra meg kifejezetten jó a levegő....

Amúgy meg igazad van, ezt nem vitatom, tényleg hajlamosak sokan túlöltöztetni a gyerkőcöt, bár ez szerintem az anyuka vérmérsékletétől is függ. Én képes vagyok 20 fokban fázni, nekem a strandidő 33 foknál kezdődik... valaki meg inkább a 15 fokot kedveli.... Nyilván a gyerkőcöt is aszerint öltözteti.

2011. ápr. 6. 21:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Ma szép idő volt nálunk, de elég hűvös szél fújdogált.

A 2.5 éves lányomon reggel harisnya + vékonyabb vászongatya volt, hosszú ujjú body, vékony pamut hosszú ujjú póló és kardigán. tavaszi vékony kabát is volt rajta, meg most mániája a fejkendő. Egyébként fület takaró vékony kissapit szokott felvenni. Délután a játszótéren (szélvédett) hosszú ujjú bady+rövidujjú póló+kardigán, harisnya+vékony vászonnaci volt rajta. Hazainduláskor (kb este 6-fél 7) ráadtam még egy kardigánt.

1 éves fiamon reggel harisny+farmer, hosszú ujjú body, vékony hosszú ujjú póló+vastag kardigán volt, és még tavaszi kabát is, plusz fület takaró pamutsapi. Délután a játszótéren ugyanez, kabát nélkül, azt csak hazainduláskor adtam rá.

mindkettőnek vékony kendőt szoktam még a nyakába kötni

Tegnap kicsivel jobb idő volt, mert nem fújt a szél, vékonyabb pulcsifélét adtam rájuk. De a nagyobb hajlamos a légúti megbetegedésekre, most is 2 hét betegségből lábadozik, a kicsi meg még nem jár, négykézláb szambázik és törli föl az egész játszóteret. Látok sokkal vékonyabban öltöztetett babákat, de én nem kockáztatok. mindig figyelem, hogy elkezd-e kipirulni az arcuk és akkor le tudok venni egy réteget róluk, vagy ha úgy érzem, rájuk tudok adni pluszban, mindig van nálam tartalék pulcsi.

És néha nagyon csalóka, míg kiérünk a lakótelepről, majd megfagyunk, mert a házak között süvít a hideg szél, a parkban meg megreked a meleg, szélárnyék van... örökké fel-le húzkodom a ruhájukat :S

2011. ápr. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!