Mondjátok, rosszul tettem, hogy a 4 hónapos babómnak már adok öszit és sütőtököt? Orvos javasolta, de mindenhol azt olvasom, hogy ekcémás lehet a korai hozzátáplálástól? ! Most mi a helyes?
Semmit sem rontottál el!
10-15 éve még javában 3 hósan kezdtük a gyümölcs hozzátáplálást. A mai korszerű kutatási eredmények szerint 6 hó előtt még nem alakultak ki teljesen a szilárd táplálékhoz szükséges emésztőenzimek, ezért nem javasolják az anyatejen kívüli étel adását. Tehát max. emésztetlenül távozik a babából.
De mivel senki nem lát bele a babucikba és nem is fog, pláne az is megtörténhet, hogy 5 év elteltével majd megint mást javasolnak és azt mondom, hogyha a doktor tanácsolta és a kisbaba szívesen fogyasztja , valamint nem okoz nála pociproblémákat, akkor csak cuppogja nyugodtan azt a finom barackot!
Szia!
Semmi rosszat nem tettél, mint ahogy az előző válaszolok is írták!
Az én kislányom a tápszer miatt nehezen kakilt, 2 hetesen orvos javaslatára adtam neki bébi ital formájában 10 ml őszi lét, szépen megindította neki, majd volt amikor nem kapott tudott anélkül is kakilni.
Nem szokott hozzá a szervezete, mint a hashajtó, kúpok és a hőmérőzés esetében. Mi ezek közül a kúpot használtuk, de csak 1-szer 3 naponta.
Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!