Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnám eladni kislányom...

Hol tudnám eladni kislányom fisher pice tanuló kutyáját?

Figyelt kérdés
Tavaly kapta karácsonyra méga doboza is megvan.Sajnos csak egyszer vette a kezébe ezért szeretnék tőlle megvállni.Teszveszen és vaterán nem kelt el.Köszi
2011. ápr. 6. 14:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A mi kutyánk csak magyar tavaly karácsonyra vettük szegényt.
2011. ápr. 7. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
hát akkor azért nem bírtad eladni!Bocs de ez sztem sok!Tavaly karácsonykor a Tescoba 6900 ft-ért árultak két nyelvűt(magyar,angol)Én akkor már hozzátennék 1 ezrest és vadiújjat,kétnyelvűt vennék,plusz még ha postaköltséget hozzáadod!Szóval ne haragudj de látatlanba nem ad senki annyit érte mint amennyiért megtudja venni személyesen,újonnan a boltba!
2011. ápr. 11. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Lehet,hogy tavaly karácsonykor 6900 volt,de múlthéten 9900.

Kérdezőnek: próbáld meg ingyenesen hirdethető helyeken.

Nekünk a védőnőnél vannak kitéve hírdetések a váróban. Ismerősöknek szólj esetleg.

2011. ápr. 11. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen karácsonykor minden olcsóbb mi akkor akciósan a Corába 8200ft vettük 2 nyelvűt de szerintem még ien korba nekik mind1 mien nyelven beszél úgy se érti az angolt utána meg már nem fogja érdekelni sztem 6000ft nem drága én sehol nem láttam 10000ft alatt újonnan
2011. ápr. 11. 13:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. ápr. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!