Fenistil csepp. Milyenek a tapasztalatok?
Kislányomnak épp most írták fel, 6 hónapos.
3 napja használjuk, eddig nem vettem észre rajta javulást. Holnap megyünk vissza dokihoz, akkor majd rákérdezek, hogy most akkor mi is a helyzet.
mi is kaptunk ekcémára
én azt vettem észre hogy nem mulasztja el rögtön, hanem kb 5-7 nap múlva lehetett csak látni a változást a bőrén
Nem biztos, hogy almától van, lehet akár a klóros víztől is! Az orvosoktól ne várj választ, mindenki tanácstalan az ekcéma láttán. Ha tényleg nem almától van, akkor vigasztaljon a gondolat, megfigyelések szerint az ekcémás babák gyorsabban fejlődnek és később a szellemi képességeik is jobbak:SSS Ezzel vigasztalt nem régen a bőrgyógyász, felírt egy szteroidos krémet, amit nem használunk.
Sokan dícsérik: fürdetéshez mandulaolajjal bekenni a problémás részt és körömvirág krémmel pedig fürdetés után.
Nekünk is ez vált be, így kordában tudjuk tartani, amikor a fenti kúrát elkezdtük, akkor már az egész háta tele volt eleven részekkel, de a körömvirágkrém csodákra képes:))
Szia! Én vagyok, akitől választ vártál, csak sajna nem néztem vissza a kérdéseket!
A Fenistil csepp végül 1 hét után hatott...már ha az hatott, és nem magától múlt el a dolog...
De amúgy a doki is azt mondta, hogy 3 nap után ne várjak csodát.
Remélem már a babád is jobban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!