Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fenistil csepp. Milyenek a...

Fenistil csepp. Milyenek a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
5 hónapos babám valószínűleg az almától (vagy banántól) elég csúnya kiütéseket kapott (egyébként egyelőre kizárólag szopizik, csak kóstolgatunk),amik nem akarnak elmúlni. Valójában az orvos is csak találgatott, úgy éreztem... Egy hétig csak szigorúan kiiktattam az étrendemből a gyanús dolgokat, de a kiütés nem múlik, szóval jöhet a Fenistil csepp, de bizalmatlan vagyok. Valaki próbálta már?
2011. ápr. 6. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Használtam már, bár mi torokgyulladásra kaptuk, rendbe is jött szépen. Kiütésekre orvos nélkül azonnal egy fél calcimusk injekciót adok, néhány órán belül teljesen elmúlik az allergiás reakció.
2011. ápr. 6. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Kislányomnak épp most írták fel, 6 hónapos.

3 napja használjuk, eddig nem vettem észre rajta javulást. Holnap megyünk vissza dokihoz, akkor majd rákérdezek, hogy most akkor mi is a helyzet.

2011. ápr. 6. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:

mi is kaptunk ekcémára

én azt vettem észre hogy nem mulasztja el rögtön, hanem kb 5-7 nap múlva lehetett csak látni a változást a bőrén

2011. ápr. 6. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 12:59-es! Visszatérsz majd, hogy mit mondott az orvos? Köszönöm az eddigi válaszokat és várom a továbbiakat!
2011. ápr. 6. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy almától van, lehet akár a klóros víztől is! Az orvosoktól ne várj választ, mindenki tanácstalan az ekcéma láttán. Ha tényleg nem almától van, akkor vigasztaljon a gondolat, megfigyelések szerint az ekcémás babák gyorsabban fejlődnek és később a szellemi képességeik is jobbak:SSS Ezzel vigasztalt nem régen a bőrgyógyász, felírt egy szteroidos krémet, amit nem használunk.

Sokan dícsérik: fürdetéshez mandulaolajjal bekenni a problémás részt és körömvirág krémmel pedig fürdetés után.

Nekünk is ez vált be, így kordában tudjuk tartani, amikor a fenti kúrát elkezdtük, akkor már az egész háta tele volt eleven részekkel, de a körömvirágkrém csodákra képes:))

2011. ápr. 6. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok, akitől választ vártál, csak sajna nem néztem vissza a kérdéseket!

A Fenistil csepp végül 1 hét után hatott...már ha az hatott, és nem magától múlt el a dolog...

De amúgy a doki is azt mondta, hogy 3 nap után ne várjak csodát.

Remélem már a babád is jobban van!

2011. ápr. 12. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Mi is elkezdtük és bár lassan, de javul a bőre... Illetve nagyon aluszékony lett, ami nála nem olyan nagy baj, mert egy igazi kis sajtkukac, aki nem pazarolja az idejét alvásra egyébként... :) Köszönöm még egyszer!
2011. ápr. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!