Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budapesti Anyukák! Nagyon jó...

Budapesti Anyukák! Nagyon jó bababoltot keresek?!

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyünk fel Budapestre!A segitségeteket szeretném kérni!Olyan bababoltokat keresek, ahol nagy választékkal jó minőségű termékek vannak!Köszönöm!
2011. ápr. 6. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én őket ajánlom: [link]

Rengeteg cuccot náluk vettünk meg - ágyat, kókuszmatracot, babakocsi szettet, légzésfigyelőt, kádat, pelenkázó lapot, cumisüvegekhez sok mindent, játszószőnyeget, később gyerekülést, és még nagyon-nagyon sok apróságot is. Korrektek, olcsók (oldalt a kategóriák között körül tudsz nézni, mi mennyibe kerül), és maximálisan meg vagyok elégedve velük.

2011. ápr. 7. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért írjatok a brandont, nagyon drága, és semmivel se jobb mint másik.bababolt, a brandonosok is ugyanazt árulják csak háromszoros áron. Miért fizessen az ember ugyanazért a márkájú tipusú dologért többet?
2011. ápr. 8. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!