Budapesti Anyukák! Nagyon jó bababoltot keresek?!
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyünk fel Budapestre!A segitségeteket szeretném kérni!Olyan bababoltokat keresek, ahol nagy választékkal jó minőségű termékek vannak!Köszönöm!2011. ápr. 6. 11:51
1/12 anonim válasza:
balamber bababolt nézd meg . neten rendeltem tőlük,annyira segítőkészek és kedvesek ,ez manapság ritka
2/12 A kérdező kommentje:
Erről még nem hallottam!Köszi!
Esetleg valakinek van tapasztalata a Baby Outletről?Érdemes elmenni?
De többi bababolt is érdekel!hova érdemes elmenni?Köszönöm!
2011. ápr. 6. 12:04
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Szerintem babacuccokat nem bababoltokban érdemes venni,ott sokkal drágább minden, felszerés, ruha.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor?
2011. ápr. 6. 13:16
7/12 anonim válasza:
Vatera,teszvesz!!!!A babyoutlet meg a Brendoné,úgyhogy tuti jó!
8/12 anonim válasza:
14 kerulet nagy Lajos király útja, minimano bAbacentrum, jó cuccok, jó árban, vagy 13ker váci út babaszafari jó cuccok, akciók, kedvezmények, de az elorendelessel vigyázni kell, mi hat hetet vártunk a kisagyra, az ígért két hét múlva meglesszel ellentétben.
9/12 anonim válasza:
Mária bababolt nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy a Váci úti brendon.
A baby outlet sem olyan rossz,de nekem nincsenek jó tapasztalataim róla...
10/12 A kérdező kommentje:
Miért?Ha szabad tudnom!:)
2011. ápr. 6. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!