Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mi volt eddig a...

Anyukák! Mi volt eddig a legnehezebb számotokra az anyaságban?

Figyelt kérdés

Nekem az mikor beteg voltam de el kellett látnom a babámat. Alig kaptam levegőt de maszk alatt szörcsögtem, halálomon voltam mikor az ebédet főztem és mindeközben még meg sem puszilhattam a babámat :(

Ti milyen kihívással találkoztatok mióta anyák vagytok?

2011. ápr. 5. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezek borzasztó dolgok..még olvasás közben is ledermedtem komolyan. .. Nem is tudok mit írni...Sajnálom nagyon hogy ilyen komoly dolgokat kell átélni.
2011. ápr. 5. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
9 napig ültünk 1 éves fiammal a kórházban. Mandulagyulladással vittük be, ott felülfertőződött, nem akart enni, nem tudott aludni. Az a kis műanyag biszbasz (nem tudom, mi a neve), amit a kis vénájába szúrnak, hogy azon keresztül kapja a gyógyszereket, minden második nap elmozdult, ki kellett cserélni. Sosem találták a vénáját, 20-30 percekig üvöltött a drága, agyba-főbe szurkálták. Már bőgtem, ha öltöztetni kellett, mert féltem, hogy kimozdul megint. Utoljára 30 percnyi bömbölés után azt mondta a nővér, hogy felviszik az intenzívre, megpróbálják ott beszúrni neki. Nem hagytam. Inkább beadattam injekcióban, így viszont becsomósodott a popsija. Aznap, mikor hazaengedtek, hajnalban egy tiszta beteg babát akartak betenni mellénk a szobába. Szerencsére nem volt ágy, azok megvárták, míg hazamegyünk. A 9 nap alatt 4 kg-t fogytam, úgy sajnáltam őt. Még 2 hétig kezeltük itthon antibiotikummal, majd probiotikummal, alig mertem kivinni a lakásból, nehogy megint beteg legyen. Nem kívánom senkinek. Most is bőgök, ha eszembe jut, hogy üvöltött a drága a szurkálás alatt:(((
2011. ápr. 5. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Legnehezebb?

Mikor 32+5 hétre császároztak és az inkubátor mellett ülve azt sem tudtam hogy vajon egy óra múlva anya leszek e? hogy lesz e még gyermekem?

aztán mikor 3,5 hónapos koráig minden este 6-tól hajnal kettőig ordított mert valószínű a hasa fájt és nem tudtunk tenni érte semmit. az orvosok széttárták kezüket hogy hasfájás. én meg bőgtem miközben ringattam őt vagy éppen este tízkor vittem ki babakocsival. közben 7 hetesen emiatt kórházba került ahol kiderült hogy annyira vérszegény hogy vért kell kapjon, s megállapították azért fáj a pocak mert nincs rendszeres széklete mert végbélszűkülete van. hordtuk egy hónapig tágításra, a helyzet nem lett jobb. műteni még nem merték hogy korababa volt, azt mondták várjuk meg míg 4 hónapos lesz. átmentünk egy másik városba, ott is napokat eltöltöttünk és kiderült nincs szűkülete, de segíteni ők sem tudtak. aztán mikor elkezdtük a tápszert adni 4 hónaposan rendszeres lett a széklet.

Bevallom őszintén, igazán csak 4,5 hónaposan tudtam örülni az életnek. addig nagyon rossz volt. Szégyenlem bevallani, de mindig attól féltem valami baja lesz a kicsinek és meghal. Nem mertem örülni neki.

szerencsére mára már más a helyzet. van egy gyönyörű 8 hónapos kislányom, aki sokat mosolyog, és éppen ma 8 hónapos, én meg 35 éves, tehát ez az első szülinapom anyukaként :)

úgy érzem így utólag a legnehezebb a kicsimnek volt hogy nem tudtam segíteni rajta.

2011. ápr. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!