Anyukák! Mi volt eddig a legnehezebb számotokra az anyaságban?
Nekem az mikor beteg voltam de el kellett látnom a babámat. Alig kaptam levegőt de maszk alatt szörcsögtem, halálomon voltam mikor az ebédet főztem és mindeközben még meg sem puszilhattam a babámat :(
Ti milyen kihívással találkoztatok mióta anyák vagytok?
Hát a mai nap nem volt egyszerü.
Szinte egésznap sirdogált a félévesem, szerintem ilyen napom nem volt még. Erre haza jön a párom elmondom milyen nehéz volt, és megkérdezi miért nincs kajája.
A születése után kórházban töltött hét, nem volt tejem, nem adtak neki tápszer, kiszáradt, infúzióra akarták kötni, de össze voltak esve a vénái....
Annyit sírtam mint még soha életemben, éjjel nappal bőgtem, csecsemőosztályon volt...Nem lehetett velem, borzalmas volt.
Olyan kis gyengécske lett, hiába könyörögtem hogy adjanak neki pótlást.
Úgy jöttem haza egy hét után mint egy múmia, a szemeim feldagadva, menni nem bírtam olyan gyenge voltam...
Itthon megnyugodtam 2nap alatt összeszedtem magam, és a pici fiam is, már 3hónapos nagyfiú:)
első kisbabánk meghalt 3 naposan, nem volt koraszülött. a második egészségesen született, csak kicsit kicsi volt, későn indult be a tejem, lefogyott és tőlem elkapott egy köhögős vírus. kaptunk rá köptetőt, de olyan picike volt, hogy nem tudta felköhögni, ezért még betegebb lett. intenzívre kerültünk. hamar kilábalt, nem volt komolyabb gond, csak kicsit kiszáradt.
na akkor nagyon kellett bíznom abban, hogy ezt a kisbabát kiviszem az intenzívről élve.
mivel én is beteg voltam, ez tényleg nehéz volt. de felrázott abból a szempontból, tényleg ráeszméletem, hogy egészséges a babánk és nem fog meghalni.
most elszégyelltem magam :(
nem is kihívás az én náthám a Ti problémáitokhoz képest :S
sajnálom, nagyon szomorú, hogy ennyi minden történhet ezekkel a kis csöppségekkel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!