Vigyem el az ügyeletre vagy várjak még? Teljesen tanácstalan vagyok.
Én levinném a helyedban. azért a 38,5 már magas láz, főleg egy ilyen kisbabánál. Valami oka van annak! Az hogy most hőemelkedése van az azért van mert hathat még az éjszakai gyógyszer, meg reggel mindig alacsonyabb.
Menj el a pároddal. Ő beáll a sorba te addig kint sétáltatod a picit. Mikor már nincsenek sokan előtetek akkor viszed be, és igy minimális az esélye egy újabb fertőzésnek.
Szerintem ha téged ez megnyugtat, vidd el, bár én várnék még vele. Akkor vinném, ha újra felmegy a láza. Hallgass az anyai ösztönödre, hidd el nem hazudik, ha úgy látod jónak, vidd és ne hallgass másra.
Üdv 3,5 hós kisfiú anyukája
akkor irány az aktuális kórház ügyelete.
nem fognak elküldeni. Ha a párod így áll hozzá hogy beteg a gyerek akkor ha nagyobb a baj akkor is hezitálni fog hogy "kiröhögnek"
indulás!!!!!
Szia! Szerintem is vidd! Bekünk múlt héten volt beteg a manónk. Délelőtt voltunk a dokinál, de még jó, mert délutánra 39fokos láza lett! Ha a torka fáj, mondjuk, és nem kap rá semmit, akkor mitől gyógyulna meg? A lázcsillapítóval csak a lázát viszed le, a betegséget nem kezeled! Nem röhög ki senki, majd meglátod! A TAJ kártyát ne felejtsd vinni!
Jobbulást Nektek!
Szia!
Vidd elügyeletre!
Mi1 hete jártunk így. Első nap hőemelkedés, láz. Másnap elvittük a dokinénihez, írt fel antibiotikumot mert be volt gyulladva a torka.
Estére felment 40 fok fölé a láza, hiába lázcsillapítoztuk, hűtőfürdőztük.
Az ügyeletes dokit hívtuk, de nem jött ki, mondván úgysem tud semmit csinálni.
Bevittük a kórházba, ahol 2 napot voltunk.
Mindenképp vidd el ügyeletre, mert önmagában a lázcsillapítás a lappangó betegséget nem szünteti meg!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!