Most vigyem az ügyeletre, vagy megvárhatom a hétfőt szerintetek?
Figyelt kérdés
1 évesemnek 1 hete folyik az orra és könnyezik a jobb szeme. Hét elején hívtam a védőnőt, azt mondta, nátha, kezeljem itthon. Egész héten kapta a Cebiont, Nasivint, orrszívás, szemkamillázás. Nem lett jobb, és úgy látom, eléggé dörzsöli a szemét. Tegnap este netem megnéztem, és bepánikoltam, hogy nem-e kötőhártyagyulladás van a szemén. Bár nem igazán vörös, talán kicsit. Most ezzel menjek az ügyeletre? Tudom, hamarabb kellett volna gondolkoznom, de még nem volt beteg, ezért vagyok ennyira "kezdő", és bénázok.2011. szept. 24. 09:58
1/7 anonim válasza:
Hívd fel az ügyeletet és kérdezd meg. Ha menni kell ők majd mondani fogják. Én mindig ezt csinálom ha nem vagyok biztos.
2/7 anonim válasza:
Ha 1 het alatt nem gyogyult meg, irany az ugyelet.
3/7 anonim válasza:
Ha 1 hete könnyezik a szeme,akkor lehet hogy huzatot kapott,vagy valami kis gyulladás.Ilyen volt a kislányomnak is,kapott szemcseppet és szépen elmúlott.Én lehet hogy megvárnám a hétfőt,ha nincs láza semmi akkor az ügyeleten se nagyon tudnak mit mondani szerintem.De persze te tudod.Ha esetleg van otthon Calcimusk injekciód akkor egy felet adhatsz neki.Nekem a dokink mindig mondja ha náthás a kislányom hogy adjak neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam az ügyeletet, azt mondták, biztos ami biztos, menjünk be. Kötőhártyagyulladás, szemcseppet írtak fel.
Köszönöm mindenkinek a választ!
2011. szept. 24. 12:39
5/7 anonim válasza:
szegény, jobbulást!
a védőnő nem orvos, ne kérj tőle ilyen tanácsot, honnan kéne tudnia? mindig orvostól kérdezz!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó védőnőm van,teljesen megbízom benne.Szerintem a kötőhártyagyulladás csak később társult az eredeti náthához.
2011. szept. 24. 13:02
7/7 anonim válasza:
Persze, mert belekente a taknyot a szemébe. Vigyázz rá, a kötőhártya gyulladás komoly is lehet ha nem kezelitek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!