11 hós babátok miket tud? Tudom, hogy ez nem verseny, de szeretném összehasonlitani. A mi csajunk áll, ha fogjuk a kezeit megy, viháncol, tapsol, csettint, idead dolgokat.
ment már önállóan és rengeteg dolgot csinált már ekkor: csettint, tapsol, pápázik, puszit küld, rengeteget kacag, rengeteg dolgot megért (csukd be-nyisd ki az ajtót, csücsülj le, ácsi fel, hozd ide, vidd oda, mutasd meg, keresd meg, dudálj, muzsikálj(felhúzhatós zenélőkkel), táncizz, hirtelen ennyi jut az eszembe. kanállal ekkor kezdett próbálkozni úgy , hogy már néha eljutott a kaja a szájáig, legalábbis vmennyi, pohárból viszont még nem tudott önállóan inni, mint a bnőm lánya. az én kisfiam csak megmutatta, hogyan kell inni belőle, de amint volt benne vmi, máris fejtetőre fordította. :)
csak azt mondta, hogy apa, papa, baba. ezek voltak tudatosak.a többi a maga kis babanyelvén volt. viszont az istenért nem akart bólogatni sem igent, sem nemet, pedig érteni értette már rég mindkettőt. a mesekönyveket már kívülről tudta, ha csak épp egy-egy szereplőt kezdtem mondani vagy elkezdtem mesélni, már hozta is! :)
mutogatni nem mutogatott az ujjával csak ránézett a dolgokra, pl. hol a lámpa, apa, mama, hol a tik-tak (óra, vau-vau. stb. de ha megkérdeztem hol az okos feje, akkor csak nézett rám és semmi. a tükörben sem tudta, mit akarok. csak azt tudta megmutatni, hol a fütyije... tipikus pasi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!