A pampersnél van egy minden baba csoda szép verseny amin szavazni lehet, de senki nem tud szavazni. Mitől lehet ez?
Kedves Résztvevők!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az azonos esélyek megtartása érdekében egy e-mail címről illetve egy IP-címről hetente egy szavazatot tudunk elfogadni.
Számítógépes rendszerünk ennek megfelelően szűri a beérkező szavazatokat. Köszönjük megértésüket.
A Pampers-csapat.
Kedves előttem szóló!
Olvasni én is tudok, ismerem a szabályokat, de akkor sem lehet szavazni még két héten egyszer sem egy IP címről sem!
Egyenlő esélyek...Pffff...
Egy naív kismama
Nem a gépemmel van gond, mert többen panaszkodnak, hogy vacakol! Egyszer azt írja, hogy rossz kód, máskor nem jelenik meg a szavazat. Ilyen tempóval hogy lesz többszáz szavazat az én Drágámra? :-)))) Lol
Amúgy esélyek tényleg egyenlők a 0-val!
Hát igen, sajnos ez van.
Nézd meg hány szavazat lett a négyes ikrekre. Hol érünk el mi annyi szavazatot? Úgyhogy én már feladtam. Ott a kép, azt hiszem 9 szavazat van rajta egy hónapja, én már nem töröm magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!