Főztök vagy rendeltek ebédet?
11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy én vegyesen csinálom, hol főzök hol nem. Magamnak, a babának is. Mindig nevetek, hogy rendelős hetek után szívesen főzök, élvezem a finom ebédjeimet, aztán hirtelen jólesik rendelni (no meg jóval olcsóbb). Bébiétel úgyszintén. Néha főzicskézek és nagyon élvezem, aztán elegem van, akkor bébiételezem. Amúgy a babám is meg tudja utálni az én főztömet, de ha már pár napja bébiételen él, hirtelen elkezdi értékelni :D
Nallunk mas a helyzet mert mi a ferjemmel a cegnel ebedelunk ahol dolgozunk a kisfiam meg a bolcsodebe. Igy en estere szoktam neha vacsit kesziteni amibol mindannyian tudunk enni. Ha lusta vagyok akkor johet a pastetomos, sonkas, sajtos... szendvics. Ha nem vagyok nagyon faradt es idom is van akkor fozocskezek valami fozeleket, fasirozottat... Kisfiam nagyon szendvics parti. Levagom a kenyer hejat es imadja harapni. Ha feldarabolok neki barmit akkor nem kell neki. A pizzat is csak szeletben eszi meg felvagva nem. Pedig csak 4 foga van, ugyhogy nem ertem. :)) 14 honapos.
Amig otthon voltam vele addig neha foztem, neha rendeltem, neha baba kajat kapott. Ha mentunk valahova vagy jo ido volt akkor sosem ultunk otthon fozocskezni. :) Betettem a babakajat a hatizsakba, magamnak par szendvicset es irany a park. Nagyon jokat setaltunk es pihentunk egyutt egy jo nagy pokrocon a fube. Nekem nem volt ilyenkor szivem otthon bent ulni es fozni. :) Ferjemnek mindegy volt mert o cegnel ebedel mar 15 eve. :)
2011. ápr. 5. 10:32
13/15 A kérdező kommentje:
Nálunk is a férjem benn ebédel és mondta, hogy igazából szereti közösen szidni a benti kaját a többiekkel, úgyhogy nincs különösebb igénye másra. Ha én főzök, akkor este megeszi azt, de kicsit túlzásnak érzem anyagilag, hogy ebédre, vacsira meleg étel legyen az asztalon. Amúgy én is így vagyok, ha főzős hét van és jóidő, én is sajnálom az időt a panírozásra meg a sütőtök-krumpli-alma-célka főzésre. Egyébként nálunk csak egy fogkezdemény van és bámulatos módon tegnap a szelet almát odaadtam neki, hogy hadd cuppogja, erre simán leharapott belőle egy nagy darabot (gondolom az ínyével.) Amúgy csodálkozom, hogy itt szinte mindenki főz, ennek ellenére azt hittem az ételfutárok anyukáknak is visznek ebédeket.
Hétköznap rendelünk, hétvégén főzök. A fiúnk 5hónapos, üveges bébiételt kap a tej mellett, egy éves kora után adok majd neki mást.
2011. ápr. 5. 12:01
Én is hétköznap rendelek. Vagyis itt van szinte mellettünk egy étterem-pizzéria. Ott szoktam 1 hétre befizetni és menüt eszek. 590 Ft-ból nem tudnék ebédet csinálni. Levest is meg második félét is. Párom ha délelőttös akkor a cégnél ebédel, ha délutános akkor ő is menüt eszik velem. A babánk 6 hós és egyenlőre üveges bébikaját eszik. Hétvégén szoktam főzni.
2011. ápr. 5. 13:33
Kapcsolódó kérdések: